Intense

5,0
6 betyg
Gym
Intense
5,0
6 betyg

Få upp flåset ordentligt på Intense, som satsar på intensiva intervallpass med både tuff styrketräning och högintensiv kondition. De vill vara Vasastans mest tillgängliga träningsstudio, där man kan komma och gå som man vill på passen som börjar så ofta som var tionde minut.

På Intense behöver man aldrig oroa sig för att missa sitt träningspass – ett nytt pass börjar nämligen var tionde minut. Fyra stationer med tre övningar ska avklaras på totalt 40 minuter, och du sätter själv ribban för hur hårt du vill köra. Gemensamt för alla pass är att det ska vara lätt att göra rätt, därför har varje station en egen videoinstruktion och en tränare finns alltid nära till hands för att stötta. För att du ska kunna maxa din träning finns tre olika typer av pass att välja mellan: för överkroppen, ben och rumpa samt en genomkörare för hela kroppen. Passen och övningarna uppdateras regelbundet.

Under träningen tankar du dessutom energi tack vare det biocentriska ljuset som imiterar dagsljus med alla hälsofördelar det innebär. Under ett pass får du halva det rekommenderade dygnsbehovet av dagsljus. Efter träningen kan du varva ner och fräscha upp dig i eget duschbås med lyxiga duschprodukter och lånad handduk. Intense är resultatet av det gym som träningsprofilerna och ägarna Jesper Magnusson, Boris Kuzmic och Jenny Bellander tidigare saknat.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Intense Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
6

Recensioner av Intense

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ett gym för dig som ”inte” har tid att träna! 🏋️‍♀️

Här finns inga ursäkter med pass som börjar varje 10e minut. Passen varar 40 minuter och ger verkligen bra effekt! Kul är det också att man inte tränar samma pass om man går f...

Riktigt kul faktiskt, även fast jag inte är en pass-människa. Gillar att de byter pass varje månad också så man inte hinner tröttna på övningar!

Bra träning för hela kroppen på bara 40 minuter! :)

Superbra träning 🌟! Fräscht & personal som är otroligt serviceminded!

Så kul och så bra träning! Alla som jobbar där är så gulliga och hejar på en när det är tufft. Är alltid pepp när jag går därifrån, trots ett riktigt mördarpass!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
6

Representerar du Intense?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Intense?

Intense ligger på Sveavägen 98, 113 51, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 250m).