Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Golf & Bar Allén

0,0
0 betyg
Redigera Golf & Bar Allén

Som en urban oas ligger detta minigolf-mecka mitt i Kungsparkens grönska. Här hittar du banor av rang som inbjuder till socialt umgänge i en klorofyllspäckad omgivning. Samla vänner, familj, nära och kära och utmana varandra i en omgång på anläggningens banor, och pausa med svalkande dryck och somriga bistrorätter från menyn.

Mitt i centrala Göteborg hittar du stället som tar minigolfen på allra största allvar. Hit tar du dig för en stunds aktiv sommar-aw med kollegorna, en allt annat än stel dejt eller en rafflande fejd med släkten. Kombinera besöket med en bit mat från ställets internationellt influerade meny, och ni har en trevlig helhetsupplevelse som funkar lika bra för liten som stor.

Under den lummiga grönskan finner du både skugga och kravlös avkoppling, bara ett stenkast från myllret på Avenyn. Ta en paus från sommarshoppingen, möt upp vännerna och lägg beslag på en av ställets skillade instruktörer för att gå all in på sporten. Klubbornas olika längd gör att hela familjen kan vara med, och med färgsprakande golfbollar håller ni stenkoll på de små rackarna när de smiter iväg över gräset.

Från bistromenyn beställer ni allt från burgare och pizzor till barnfavoriter som pannkakor och hot dogs. Behöver du fukta strupen finns det både bubbel och bärs att svalka sig med, samt läskande drinkar och alkoholfria alternativ.

Golfbaren är öppen från maj till september och välkomnar såväl duellerande par som större sällskap.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Golf & Bar Allén!

Användarbilder på Golf & Bar Allén Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.