World Travel Awards utsåg Jacy'z till Sveriges bästa affärshotell. World Travel Awards utsåg Jacy'z till Sveriges bästa affärshotell.

Jacy'z Hotel & Resort utses till Sveriges bästa affärshotell

Sedan öppningen i november 2022 har Jacy'z charmat såväl göteborgarna som långväga besökare. Nu belönas det glammiga resortet med utmärkelsen “Sveriges ledande affärshotell” i tävlingen World Travel Awards.

World Travel Awards är en internationell tävling som i över 20 års tid verkat för att belöna och lyfta besöks- och hotellnäringen. Vinnarna i de olika kategorierna utses av en internationell jury bestående av kvalificerade rese- och hotellproffs tillsammans med röstning från gäster och människor som är intresserade av hotellupplevelser. Under årets gala tilldelades Jacy'z priset som ”Sweden's Leading Business Hotel”.

– Denna prestigefyllda utmärkelse är en bekräftelse på att vi tillsammans gör alla rätt. För att vinna ett pris i den här kalibern är det extremt fokus som krävs från hela vårt team. Extra roligt är att det att vinna just detta pris eftersom vinnarna utses både av en jury och våra gäster som besökt vår destination, säger Jimmy Olsson, VD på Jacy'z Hotel & Resort, i ett pressmeddelande.

Jacy'z är ett upplevelsehotell som sträcker sig 27 våningar över marken, och innefattar flera olika barer och restauranger såsom Archie's, Gaby's och Gogogaga Skybab, den Miami-inspirerade pool cluben Pachanga Pool Club samt flera olika mötesrum, konferenslokaler och den eleganta scenen Big Stage.

Information
Visa på karta