Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Björns bar

4,6
5 betyg
Redigera Björns bar

En trappa ned från Koka hittar du Björns Bar. Femtio stycken livsglada och hungriga män och kvinnor får plats i lokalen. Välj mellan smårätter som ostron, korvar, anklever och ostar. Superbt vin som serveras på glas. Här ordnas även olika typer av provningar, av vin men också whisky och cognac. Björns bar tar inga bordsreservationer, så var ute i god tid.

Se även Familjen & Spisa Matbar

Användarbilder på Björns bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Björns bar av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug 2021

En helt underbar vinbar!
I en trevlig miljö med fantastiskt trevlig och duktig personal så serveras bra viner och lättare rätter, allt i hög klass!

3 jun 2020

Vilket superhärligt ställe! Dejtvänligt, vi var dock där ett gäng kompisar. Hemskt trevligt vin och maten verkar god. I övre prisklassen när det kommer till dryck, men det får man räkna med när kunskapen och servicen är hög.

Listad i: Hit måste vi gå!
24 nov 2017

Bästa vinbaren i Götet alla kategorier. Stort utbud på vin och calvados. På matsidan rekommenderar jag testa chark/istbrickorna.

11 nov 2018

Världens bästa lill krypin! Här känner man sig som hemma bland den fantastiska personalen samt kan njuta av deras underbara chark/ost-brickor och goda viner! Perfekt dejtställe eller bara för eftermiddagshäng med goda vänner.

4 jun 2015

Här har jag haft flera riktigt mysiga kvällar. Personalen är fantastiskt service minded och får en att känna sig väldigt väl omhändertagen.

Är inte ett fan av källarlokaler, men här är det allt annat än mörkt och murrig... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.