Adamo

5,0
3 betyg
$$$
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Adamo
5,0
3 betyg
Hemsida
Instagram

Adamo är ett hideaway med fokus på cocktails och mellanrätter, centralt beläget mellan evenemangs- och shoppingstråk, bara ett stenkast från Avenyn. Här kan du slå dig ner i köket eller i baren och titta på medan drinkarna blandas och maten tillagas. För dig som hellre vill luta dig tillbaka går det lika bra att sitta i loungen, som är möblerad med sköna soffor och fåtöljer.

I Adamos öppna och moderna lokaler serveras ett gediget utbud av cocktails. Här hittar du allt från klassiker som Old Fashioned och Espresso Martini till nya inslag och spännande smaker. Det finns även ett urval av vin och öl för dig som hellre vill ha det.

Adamo är först och främst en cocktailbar, men ambitionen är att maten ska hålla samma nivå som drinkarna. I matväg kan du välja bland både små snacks, lite större snacks, pizzor och desserter. Vill du bara beställa lite snacks till drinken finns allt från kaviar och ostron till oliver och salta mandlar. De lite större snacksen och pizzorna är mellanrätter, och är ni flera i sällskapet kan ni beställa in lite olika att dela på.

Lokalen är modernt inredd och omges av stora fönsterpartier med kontrasterande sammetsgardiner. Färgtonerna är sobra, med inslag av färgklickar som röda barstolar och gula kuddar. Den ljusa bardisken, som är öppen in till köket, är central. Här blir du underhållen av Adamos bartenders och kockar som lagar mat och blandar drinkar. Vill du hellre inta en mer tillbakalutad position finns det sköna fåtöljer längs fönsterpartiet. Här kan du slå dig ner, luta dig tillbaka och kanske titta på förbipasserande medan du sippar på drinken.

Föreslå ändringar

Recensioner av Adamo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 dec. 2021 · Uppdaterad

Alltså wow! Se till att besöka snarast! Jag vågar påstå Göteborgs bästa bar! Magisk mat (smårätter och pizza på menyn). Fick bl.a. uppleva en magisk Pelle Janzon. ? Avspänd trevlig lokal med skönt häng och trevlig bar, med vä... Visa hela »

13 sep. 2023
16 nov. 2022