Krog Axet

inga betyg
$$-$$$
Restaurang
Cocktailbar
Ölbar
Hemsida
Instagram
Axet
inga betyg
Hemsida
Instagram

I den gamla Juvelkvarnen på Eriksberg hittar du numera Krog Axet, en modern ölhall, cocktailbar och kvarterskrog med influenser från hela världen. Här kan man äta middag, ta en färsk pilsner eller dricka en nytänkande hantverkscocktail.

Axet är inhyst i en robust lokal med kaklade väggar och en stor bar som fokuserar på både öl och cocktails. Här har man tagit med sig erfarenheter från den amerikanska södern, London och Prag, och skapat en helt egen ölhall med färsk opastöriserad Pilsner Urquell på tank. Även hantverkscocktails serveras med stor passion, och man hittar såväl spännande signaturcocktails som lite mer klassiska cocktails i utbudet. Behöver man hjälp så lotsas man rätt bland smakerna av Axets bartenders.

Bortsett från att erbjuda öl och cocktails är Axet även en mötesplats för alla som vill äta middag, på egen hand eller med vänner och familj. Restaurangen går lika bra att besöka för en redig middag mitt i veckan, som för en trerättersmiddag till helgen. Här serveras rätter med en mix av klassiska influenser från hela världen, och alltid med fokus på råvarorna. Det är inte heller helt ovanligt att Pilsner Urquell används i själva matlagningen.

Vardagar ägnas även åt afterwork där man kan komma förbi ensam eller i grupp, förboka eller droppa in. På måndagar kan man även testa sina musik- och allmänkunskaper i Axets quiz.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Axet Användarbilder

Recensioner av Axet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Krog Axet!