Viktors Kaffe Götaplatsen

4,2
5 betyg
Café
Viktors Kaffe
4,2
5 betyg

Viktors Kaffe är vad många skulle kalla för den ideala espressobaren. Här kan du räkna med ett brett utbud av riktigt supergott kaffe och godsaker som avnjuts i en ombonad och trivsam miljö. Det är inte det största kaféet till ytan räknat, men Viktor som driver kaféet utstrålar både passion och kunskap om kaffets aromatiska värld. Plus för att varje detalj i inredningen känns vald med största möjliga omsorg.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Recensioner av Viktors Kaffe

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kaffe är livets dryck - riktigt bra kaffe är en ynnest alla borde ta del av. Viktors kaffe har riktigt bra kaffe och du borde absolut ta dig hit om du är i Göteborg.

Vi slank in på en lunch strax efter 13, halvtomt i lokalen som är enkelt inredd med omaka mö...

Så himla charmigt café och supertrevlig personal.
Åt det stora frukostpaketet som inkluderade en avokadosmörgås på surdegsröd, yoghurt med granola, juice och valfri kaffe. För ynka 125 kr. Det enda man kunde ha lite mer önskemål på v...

Mycket trevligt, skön musik, schysst personal (handdesinficering görs med fördel en bit ifrån bullarna dock 😘) ... Jag lär återkomma ofta!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Representerar du Viktors Kaffe Götaplatsen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Viktors Kaffe Götaplatsen?

Viktors Kaffe Götaplatsen ligger på Geijersgatan 7, Centrum.