Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pink Room

3,0
2 recensioner
Pink Room

På Pink Room har man koll på allt när det kommer till hår. Här jobbar ett frisörteam med olika specialiteter och bred kompetens, även när det kommer till tekniker som sträcker sig utanför boxen. Den trendiga salongen på Hvitfeldsplatsen har även en butik för hårvårdsprodukter i samma lokal.

Teamet på Pink Room har lång erfarenhet och stor kunskap inom många områden. Särskilt kunniga är de när det kommer till behandlingar såsom färg och extensions, något som de har ett nästan nördigt intresse för. Här håller man sig à jour både när det gäller rådande trender och de senaste teknikerna. Till salongen hittar många som vill göra något unikt med sitt hår, som att till exempel färga det helt i pastell eller få en hårförlängning med löshår av fin kvalitet.

Salongen är inhyst i anrika sekelskifteslokaler som har inretts för att ge en stunds avkoppling. Här samsas art deco-influerade sammetsfåtöljer, lampor och speglar i moderna, dova färger. I direkt anslutning hittas även salongens butik där man kan handla med sig produkterna hem och få hjälp med att välja rätt.

Användarbilder på Pink Room

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 aug 2019

Om man vill se bra ut i håret går man till Marina på Pinkroom, sen är salongen Göteborgs absolut snyggaste och det bjuds på kaffe & choklad.
Helt klart värt varenda krona!!

21 jul 2020

Jag skulle färga utväxten med bottenfärg. Blev alldeles för mörkt och varmt. Fick stå på mig ordentligt för att få göra om det. När jag tillslut fick göra en ny kall nyansering blev det fortfarande inte riktigt bra. När jag hö... Visa hela »