Guiden till prisvärda frisörer i Göteborg

Guiden till prisvärda frisörer i Göteborg

Dags att fräscha upp svallet – eller kanske pröva en helt ny frisyr? Det är ju som bekant något visst med att vara nyfixad i håret. Som tur är går det att ordna även när budgeten känns tight. I den här guiden tipsar vi om bra, prisvärda frisörer i Göteborg. De är olika till stil och karaktär, men gemensamt är att de är schyssta mot plånboken utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. Här hittar du Göteborgs mest prisvärda frisörsalonger – och förhoppningsvis kan du göra ett riktigt klipp.

Innehållsförteckning
 1. Prisvärda frisörer i Göteborg
  1. Salong Henriette – Klipp och färg till bra pris
  2. Pinchers Barber Shop – Proffs på fades och afrikanskt hår
  3. Salong Noir – Nära Avenyn
  4. Ansa – Fixa barret på lunchen
  5. Tondénti – Modern barbershop
  6. Jackies Salong – Mångårig erfarenhet och låga priser
  7. Salong Fringe Gothenburg – Prisvärd frisör och barberare i city
  8. Hår och Skönhet – Experter på färg
  9. Fixa håret på frisörskola 

Prisvärda frisörer i Göteborg

Salong Henriette

Hemsida

Klipp och färg till bra pris

Salong Henriette är beläget i Högsbo, strax utanför innerstan, vilket kanske är en av anledningarna till att priserna kan hållas så plånboksvänliga. Adam, som driver salongen, har lång erfarenhet av både klipp, färg och rakning och kundkretsen är stor och diversifierad. För den som vill fortsätta styla håret lika snyggt som på salongen kan man köpa med sig både produkter och verktyg hem.

 • Prisexempel : Klippning ca 590 kr

Pinchers Barber Shop

Proffs på fades och afrikanskt hår

Den sköna frisörsalongen, tillika barbershopen, Pinchers är något av en Göteborgsklassiker. I flera decennier har salongen funnits och många av kunderna har hängt med lika länge. På salongen på Andra Långgatan är tanken är att hela familjen ska kunna klippa sig under samma tak. De karibiska influenserna präglar salongen och Pinchers är bland de bästa i stan på afrohår.

 • Prisexempel: Klippning från 370 kr

Salong Noir

Nära Avenyn

På Salong Noir erbjuds det mesta inom hårvård, utfört av erfarna och passionerade frisörer som sätter kunden i fokus. Vare sig du är ung eller gammal, man eller kvinna så kan du komma hit och få en uppsättning, styling, klippning eller färgning i en avskalad och modern salong. På Noir kan du även få håret klippt av en frisörelev, till ett extra förmånligt pris. 

 • Prisexempel: Damklippning från ca 600 kr, 390 kr av elev

Ansa

Hemsida

Fixa barret på lunchen

Ansa har länge varit en populär salong i stan, och med tanke på att det är hela tio frisörer som jobbar på salongen går det oftast relativt snabbt att få en tid. Klippning och färgning är expertisområden för hela gänget och många har även specialiserat sig på hårförlängning och hårförtjockning. Priserna är schyssta, speciellt under Ansas luncherbjudande. På vardagar klockan 10-15 kan man nämligen droppa in och få håret klippt för 450-495 kronor.

 • Prisexempel: Klippning kl 10-15, 450-495 kr. Övrig tid, från 590 kr. 
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop
Tondénti Barbershop – Prisvärda frisörer
Tondénti Barbershop

Tondénti

Modern barbershop

Tondénti är en barbershop och frisörsalong inriktad på den moderna mannens behov av behandling för skägg och hår. Här kan du koppla av i väldesignade lokaler samtidigt som frisyren får sig en uppfräschning. Då salongen håller en schysst prisnivå rymmer budgeten kanske även en välgörande produkt som håller håret i toppform till nästa besök. 

 • Prisexempel: Herrklippning från ca 400 kr

Jackies Salong

Hemsida

Mångårig erfarenhet och låga priser

Jackies salong i Masthugget har legat på samma adress under lång tid och de trogna kunderna är många. Med över 20 år i branschen har Jackie lång erfarenhet och ett utpräglat yrkeskunnande. Färg är en av specialiteterna, rakpermanent och extensions några andra. Jackie fixar håret på hela familjen till bra pris och extra schyssta är priserna för den som är student eller pensionär.

 • Prisexempel: Klippning ca 400 kr

Salong Fringe Gothenburg

Hemsida

Prisvärd frisör och barberare i city

Mitt i city huserar Salong Fringe, där flera erfarna frisörer och barberare arbetar. Salongen ser till att alltid hålla sig uppdaterad när det kommer till det senaste inom färg, hårvård och skäggvård. Flera olika erbjudanden står till buds, bland annat kan man få håret både klippt och färgat för strax under tusenlappen. Den som känner att det var ett riktigt kap kan passa på att fixa bryn, fransar eller skäggtrimning i samma veva.

 • Prisexempel: Klippning från ca 440 kr

Hår och Skönhet

Experter på färg

På Frisörcenter Hår och Skönhet står ett erfaret gäng redo att fixa allt från klassisk klippning och nyansering till festuppsättningar, Balayageslingor och förlängning med Hairtalk. Salongen har extra stor kompetens inom färgning och avfärgning, och du kan även passa på att färga fransar och ögonbryn här. 

 • Prisexempel: Klippning från ca 580 kr

Fixa håret på frisörskola 

Ett väldigt budgetvänligt alternativ är att fixa håret hos någon som fortfarande går sin frisörutbildning. Göteborgs Frisörskola erbjuder till exempel elevbehandlingar på sin salong på Södra vägen, mitt i stan. Då får man håret klippt eller färgat av någon som är under utbildning, men behandlingen övervakas av en erfaren lärare. Det är viktigt att ha gott om tid, då elevbehandlingar tar längre tid.

 • Prisexempel: Klippning ca 175 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;