Hotel Bellora

4,0
6 betyg
Hotell

På Avenyn, mitt i folkvimlet, ligger boutiquehotellet Bellora. Kliv in i en avkopplande miljö där konceptet italiensk 50-talsriviera blandas med modernare vibbar à la New York. Här finns 84 rum där var och ett av dem har sin egen karaktär. Njut av en lyxig staycation eller ta del av stans alla restauranger och klubbar. Flera av dem hittar du direkt utanför dörren. I entréplan hittar du även en lättsam och city-chick trattoria där du kan ägna dig åt förstrött aveny-span.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hotel Bellora Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Hotel Bellora

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 okt. 2020

Helt okej hotell på Avenyn, mysigt och skön vibe. Vi bokade ett standard rum vilket var mysigt men fick en liten chock att det var så litet 🙈 kom inte runt sängen med min mage 🤰🏼 Men skön säng och det är väl det som behövs! ☺️🌟

30 jan. 2018 · Uppdaterad

Bott här några gånger nu och njuter lika mycket varje gång! Hur de lyckas träffa så rätt i anställningarna av sin servicepersonal, både i receptionen och i restaurangen, är verkligen imponerande. Det är nog bland den bästa servicen jag... Visa hela »

13 dec. 2017

Prisvärt och mysigt Hotel mitt på avenyn.

13 okt. 2015

Super charmigt hotel, mysigt inrett, Italian-style och fantastiskt trevlig personal!

22 aug. 2019

Fina rum med härlig inredning, dock lite kallt om nätterna. Be om en extra filt och du sover som en prinsessa. Väldigt bra frukost buffé!

12 feb. 2022