Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mitt på Göteborgs paradgata hittar du detta familjevänliga hotell, där miljö och möten står i fokus. Under 2014 fick Scandic Rubinen en ansiktslyftning, och nu kan du både övernatta och äta i en sensuellt inredd miljö med urbana vibbar.

Scandic Rubinen är en given mötesplats för såväl jobb- som nöjesresenärer, men också bland göteborgarna själva. Hotellet är en central utgångspunkt för shopping, restauranger och nöjesliv; allt beläget på gångavstånd. Är du sugen på lite mer kulturbaserade upplevelser? Då ligger Götaplatsen med Göteborgs Konstmuseum, Konserthuset och Stadsteatern några hundra meter bort. Dessutom ligger Röhsska Museet rakt över gatan. För den som hålla sig i trim finns både gym och bastu på hotellet.

Hotellets angränsande restaurang Ruby serverar frukost, lunch och middag, och har dessutom en egen bankettsal med plats för närmare 300 sittande gäster. Under årets varmare månader kan du välja den inglasade verandan, där du har koll på hela Avenyn. Konceptet är sammansatt för att passa en bred publik, och här hittar du klassiska rätter med influenser från Sydeuropa. Högst upp i hotellet huserar även en rooftop-bar med utsikt över Avenyns takåsar. Välj en välblandad cocktail, eller en kall öl att avnjuta till solnedgången.

Användarbilder på Scandic Rubinen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Magiskt god frukost – Bild från Scandic Rubinen av Agnes L.
  • Rulltårta på frukosten  – Bild från Scandic Rubinen av Agnes L.
  • Cannelloni lunchtid – Bild från Scandic Rubinen av Agnes L.
  • Kakbuffé lunch – Bild från Scandic Rubinen av Agnes L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jun 2018

Bott på Rubinen två gånger men båda under Way Out West och därmed Hotell Nöjesguiden. Ganska standard Scandic-hotell medan Ruby i lobbyn höjer nivån.

24 sep 2019

Bodde en natt på Scandic Rubinen i samband med en jobbresa. Jag fick en bra känsla av hotellet direkt när jag klev in, eftersom restaurangen och baren på entréplan var väldigt inbjudande. Lobbyn är något liten och det finns inte särskilt många... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.