Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Oak Bar

0,0 • 0 recensioner
Oak Bar

Oak Bar är den undangömda lilla baren bakom receptionen i Profilhotels Hotel Opera. Baren andas både tradition och modern tid och hämtar inspiration från New Yorks klassiska barliv, vilket genomsyrar allt från inredning till cocktailmenyn och service.

Av en hotellbar förväntas gärna en internationellt präglad touch och det är förväntningar som uppfylls på Oak Bar. Här sippar du på cocktails med inspiration från världens alla hörn. Avnjut en kall dansk öl eller botanisera bland spännande alkoholfria mocktails. Som tilltugg knaprar du förslagsvis på salta, rökta mandlar eller varför inte en pizza som rustikt serveras på en träplanka.

Precis som namnet antyder är väggarna och bardisken klädda i ekträ, vilket i kombination med det rutiga golvet förstärker känslan av en klassisk New York-bar. Här är det en mysig och intim atmosfär som råder, vilket gör att man kan sitta nedsjunken i fåtöljerna nästan hur länge som helst. Trots sitt centrala läge, endast 300 meter från Centralstationen, känns det som att man kommer till en lugn oas när man kliver in på Oak Bar.

Se även Profilhotels Hotel Opera & Angelini Italian American Kitchen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Oak Bar!