Oak Bar

inga betyg
Cocktailbar
Oak Bar
inga betyg

Oak Bar är den undangömda lilla baren bakom receptionen i Profilhotels Opera. Baren andas både tradition och modern tid och hämtar inspiration från New Yorks klassiska barliv, vilket genomsyrar allt från inredning till cocktailmeny och service.

Av en hotellbar förväntas gärna en internationellt präglad touch och det är förväntningar som uppfylls på Oak Bar. Här sippar du på cocktails med inspiration från världens alla hörn. Avnjut ett glas champagne eller botanisera bland spännande alkoholfria mocktails. Som tilltugg tar du förslagsvis på lite antipasto eller varför inte en pizza som rustikt serveras på en träplanka. Barmenyn innehåller även pasta, hamburgare och andra klassiker.

Precis som namnet antyder är väggarna och bardisken klädda i ekträ, vilket i kombination med det rutiga golvet förstärker känslan av en klassisk New York-bar. Här är det en mysig och intim atmosfär som råder, vilket gör att man kan sitta nedsjunken i fåtöljerna nästan hur länge som helst. Trots sitt centrala läge, endast 300 meter från Centralstationen, känns det som att man kommer till en lugn oas när man kliver in på Oak Bar.

1 Aurora H.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Oak Bar Bilder

Recensioner av Oak Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Oak Bar!
1 Aurora H.

Kontaktinformation

Representerar du Oak Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Oak Bar?

Vi har klassificerat Oak Bar som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Oak Bar?

På Oak Bar serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Italienskt

Är Oak Bar barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Oak Bar som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Oak Bar?

Oak Bar ligger på Nils Ericsonsgatan 23, 411 03, Centrum. I närheten ligger Centralstation.