Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Citylaser

5,0
8 recensioner
Citylaser

Citylaser är en diskret och personlig skönhetsklinik, belägen mitt i Göteborgs stadskärna. Kliniken är en av Sveriges äldsta skönhetskliniker och har funnits sedan 1982. Citylaser utför en rad olika behandlingar inom skönhet så som laserbehandlingar, intimkirurgi, injektionsbehandlingar, plastikkirurgi och hudvård. Samtliga behandlingar utförs av certifierade och legitimerade läkare och specialister.

Centralt, men samtidigt diskret beläget, hittas denna skönhetsklinik fyra våningar upp i vad som tidigare var banklokaler, mitt i Brunnsparken. Här erbjuds en mängd väl utvalda behandlingar inom minst lika många områden i elegant inredda lokaler, där du först möts av ett välkomnande väntrum.

Med ett sammansvetsat team, med allt från hudterapeuter till kirurger och med erfarenhet som sträcker sig decennier tillbaka, erbjuds konsultationer och behandlingar där patientens behov sätts i fokus. Jenny Steverin, klinikchef sedan 2009, är hudterapeut och laserspecialist och arbetar nära sina kollegor som består av sjuksköterskor, hudterapeuter samt specialister inom intimkirurgi och plastikkirurgi.

Förutom olika typer av mer eller mindre avancerade behandlingar, erbjuder Citylaser även ett stort utbud av hudvårdsprodukter från det spännande och populära varumärket ZO Skin Health. Här får du som besökare hjälp att hitta den produkt som passar just dina behov och förutsättningar.

Användarbilder på Citylaser

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 jan 2019

Bästa kliniken. Olivia var professionell och väldigt kunnig. Alla i personalen är superhärliga och trevliga. Rekommenderar starkt.

18 jan 2019

Utan tvekan bästa kliniken, professionellt och omhändertagande bemötande och bästa tänkbara resultat! Tusen tack citylaser och ett särskilt tack till Olivia som är grym!

12 jan 2019

Jag är så tacksam för att Jelena hjälpt mig få ordning på min hy, som varit ett problem sedan tonåren. Självförtroendet är så mycket bättre och jag har Jelena och Citylaser att tacka för detta. Proffsigt rakt igenom!!

6 jan 2019

Alltid lika gott bemötande av tjejerna på citylaser!!ni är grymma!

21 dec 2018

Bästa skönhetskliniken

12 nov 2020

Jag är riktigt nöjd me behandling. Underbara personal. Tack.

10 sep 2019

Jag är väldigt nöjd. Äntligen är mina två föddelsemärkerna borta. Och så varmt bemötande ni är underbara. Bästa kliniken

14 jan 2019

Har fått bästa hjälpen med hårborttagning. Tack Jelena du är bäst. Proffessionel och kunnig. Litar på dig och dina goda råd fullt ut. Dessutom har jag fått fin hy tack vare bra vägledning och hjälp. CityLaser bästa kliniken med kunnig... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.