Estetic Walk-In

5,0
2 betyg
Klinik
Hemsida
Instagram
Estetic Walk-In
5,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Estetic Walk-In är en medicinsk klinik för olika typer av resultatinriktad hudvård. Här erbjuds mängder av skönhetsbehandlingar, såsom fillers, hudföryngring, hårborttagning med laser, injektionsbehandlingar och mycket mer.

Estetic Walk-In grundades 2008 och finns numera runt om i Sverige. En av klinikerna som ingår i kedjan hittar du i moderna lokaler på Södra Hamngatan i Göteborg. Här satsar man på att erbjuda högkvalitativa skönhetsbehandlingar med hjälp av legitimerad personal. Kliniken har ett brett utbud av behandlingar och arbetar bland annat med avancerad laserutrustning och injektioner. Bland varumärkena finns Fotona Dynamis PRO, som används till avancerade ansiktsbehandlingar.

Tanken är att erbjuda den ultimata skönhetsupplevelsen och ge högkvalitativa behandlingar med kunden i fokus. Bland annat kan man få hjälp med acneärr, rosacea, laserpeeling, hudföryngringar, hårborttagning, fettfrysning, pigment och kärlbehandlingar, men också många andra behandlingar. Som medicinsk klinik är Estetic Walk-In registrerade hos IVO och erbjuder patientförsäkring. De är även godkända som säkra behandlare för blodgivare.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Estetic Walk-In Användarbilder

Recensioner av Estetic Walk-In

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 maj 2023

Känner mig så väl behandlad och trygg här , Camilia är mycket duktig och professionell, kommer definitivt fortsätta gå hit!

6 maj 2023

Jag har utfört fler behandlingar hos Camilla, hon är alltid noggrann och lyhörd. Jag är mycket nöjd med resultatet efter behandlingarna. Rekommenderar stark!