Elexia Estetik

inga betyg
Klinik
Skönhetssalong
Instagram
Elexia Estetik
inga betyg
Instagram
Elexia Estetik i en mening: Skönhetssalong specialiserad på injektioner, laserbehandlingar, kemisk peeling, fransar och ögonbryn

Resultatinriktad skönhetssalong med utbildade behandlare

Elexia Estetik är en skönhetssalong specialiserad på injektionsbehandlingar, hårborttagning med laser, kemisk peeling samt lash- och browlift. Här fokuserar man på synliga resultat, kvalitet och säkerhet, varav alla behandlingar utförs av utbildade behandlare och med noggrant utvalda apparater och produkter.  

Grundare av salongen är Regina Younan, legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från avancerad specialistvård inom kirurgi och hematologi, som under många år haft en passion för hudvård, skönhet och hälsa. Med Elexia Estetik, som hon numera driver tillsammans med sin syster Linda, vill Regina erbjuda professionell och säker hudvård som får varje kund att känna sig mer bekväm i sig själv. 

På behandlingsmenyn hittas en bredd av injektionsbehandlingar såsom botox och fillers, avancerad kemisk peeling, microneedling och hårborttagning med MeDioStar, en skonsam lasermetod som på ett smärtfritt sätt permanent reducerar oönskad hårväxt. Inför det första behandlingstillfället genomförs alltid en kostnadsfri konsultation där man diskuterar önskemål och lägger upp en behandlingsplan. Du kan också komma hit för att ge fransar och ögonbryn ny färg och form. 

Behandlingarna utförs i ett avskilt rum på Bodychecks naprapatklinik på Linnégatan, där du kan luta dig tillbaka och slappna av samtidigt som kropp och knopp får sig ett lyft. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Elexia Estetik Användarbilder

Recensioner av Elexia Estetik

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Elexia Estetik!