Cheri-Lee

3,6
16 betyg
$$$
Asiatisk restaurang
Cocktailbar
Cheri-Lee
3,6
16 betyg

Mitt i Göteborg hittar du den moderna, panasiatiska restaurangen och baren Cheri-Lee. Här vill man att gästerna ska må bra och få njuta av miljön, konsten, maten och drycken. I centrum för matlagningen står den japanska robatagrillen, men även dim sums, sushi och andra asiatiska sharing-rätter serveras.

Cheri-Lee ligger vägg i vägg med Hotel Bellora, mitt på Avenyn, och drivs av samma gäng som tidigare stod bakom Peacock. Här satsar de på ett avslappnat, asiatiskt dinner club-koncept. Som gäst ska man kunna tillbringa kvällen med att äta middag och dricka drinkar eller ta med sig vännerna på en helgbrunch. De asiatiska influenserna genomsyrar hela menyn, som innehåller smaker från olika delar av Asien. Här ingår sharing-rätter som sushi, dumplings och japanska grillrätter, samt cocktails med asiatiska smaksättningar.

Matsalen, den är inredd med mängder av tavlor, fluffiga möbler och maffiga lampor som flirtar med såväl art deco som med ett lite glammigare 80- och 90-tal. Här ska middagen kunna övergå i fest, men det går även att droppa in mellan varven. Den som vill avrunda eftermiddagen med en AW kan kan slå sig ner i baren och ta en drink och lite snacks. Tanken är att Cheri-Lee ska vara en del av en tillgänglig upplevelsedestination på Avenyn, med hotell, nattklubb, mötesrum och takbar i samma hus.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
16
Google-logo
Google
4,4
492

Recensioner av Cheri-Lee

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vi var här en fredagskväll och åt middag, dom har en bar där så vi började med en drink där och sen fick vi bordet som vi hade bokat. Var fullt med folk så man bör nog boka bord innan om man vill vara säker!

Miljön där var vä...

Listad i: Göteborg 🤝🏼

Min fru och jag satt ensamma i baren en lördag runt 15:00 och ville ta ett glas vin. Det fanns ganska mycket matgäster. 3 anställda gick förbi oss flertalet gånger utan att bry sig, även personal gick in i baren fixade med olika saker och gick vidare…
Efter...

Listad i: Restauranger

Själva stället i sig är magiskt. Riktigt nice inredning, och den inglasade uteserveringen är supertrevlig. Även personalen gjorde ett bra intryck.

Jag har än så länge bara ätit lunch här men kommer definitivt att återkomma för mi...

Listad i: Göteborg

Jag tycker detta stället är så najs!! Viben här är så härlig och det känns nästa som man kliver in i en annan värld!
Gå hit ett stort gäng och dela på massa olika saker från menyn! Min absoluta favorit är sushin, de...

Var nere i min hemstad och besökte nya restaurangen Cheri-lee som alla pratar om.
Jag hade inte jättehöga förväntningar då jag med tidigare erfarenheter ofta tycker att nyöppnade restauranger/krogar kan lätt bli överhypade och lever på det. ...

Själva stället i sig är magiskt. Riktigt nice inredning, och den inglasade uteserveringen är supertrevlig. Även personalen gjorde ett bra intryck.

Okej mat men inte mer än så, mysigt ställe men servicen var katastrof! Vi kanske hade otur men de serverade fel rätter som vi inte beställt (servitör skrev inte ens ner vad vi beställde). De serverade alkohol till nykteristen och mat med jordnötter till den s...

Mitt på paradgatan och med panasiatiska influenser, något jag tycker har saknats i den här delen av stan, i alla fall kvällstid. Dumplingsen med havskräfta tillsammans med sashimin var mina favoriter i matväg, och dryckesmässigt var kvällens stora vinnare ab...

En matupplevelse som uteblev på grund av dålig service och uteblivna beställningar. Pinsamt att det ska presenteras som hetaste i stan med så dålig nivå.

Vi åt tempura räkor. Så otroligt gott. Ett stort plus till en jättetrevlig och duktig servitris. När vi kommer till Göteborg nästa gång. Helt klart ett återbesök på denna restaurang. En restaurang som vi kommer att rekommendera till vå...

Aw med kollegor på Cheri-Lee
Inget att rekommendera - fick vänta 30 min på drinkarna. Sedan länge på maten. Och min mat kom aldrig - dom andra hann äta upp och personalen missade helt min mat. Så jag avstod från att vänta ytterligare på de...

Vi hade höga förväntningar redan innan men wow, det var bättre än förväntat! Extremt god mat, härlig upplevelse och otrolig service! En av våra servitörer var en av ägarna, Jens, som gav en service på en annan nivå. Vi kommer utan t...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Fett, salt och socker summerar matupplevelsen. Icke covid 19 säker miljö - trångt mellan borden, massvis med gäster och fruktansvärt varmt.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
16
Google-logo
Google
4,4
492

Representerar du Cheri-Lee?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Cheri-Lee?

Vi har klassificerat Cheri-Lee som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Cheri-Lee?

Cheri-Lee ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Cheri-Lee?

På Cheri-Lee serveras bland annat:

  • Japanskt
  • Asiatiskt
  • Fusion

Har Cheri-Lee uteservering?

Ja, Cheri-Lee har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Cheri-Lee?

Cheri-Lee ligger på Kungsportsavenyen 8, 411 36, Centrum, Avenyn. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.