Mitt i Göteborg hittar du den moderna, panasiatiska restaurangen och baren Cheri-Lee. Här vill man att gästerna ska må bra och få njuta av miljön, konsten, maten och drycken – från lunch till sen kväll. I centrum för matlagningen står den japanska robatagrillen, men även dim sums, sushi och andra asiatiska sharing-rätter serveras.
Cheri-Lee ligger vägg i vägg med Hotel Bellora, mitt på Avenyn, och drivs av samma gäng som tidigare stod bakom Peacock. Här satsar de på ett avslappnat, asiatiskt dinner club-koncept som håller öppet under större delen av dagen hela veckan. Som gäst ska man kunna slinka in på en lunch eller en riktig långlunch, ta med sig vännerna på en brunch eller tillbringa kvällen med att äta middag och dricka drinkar. De asiatiska influenserna genomsyrar hela menyn, som innehåller smaker från olika delar av Asien. Här ingår sharing-rätter som sushi, dumplings och japanska grillrätter, samt cocktails med asiatiska smaksättningar.
Matsalen, den är inredd med mängder av tavlor, fluffiga möbler och maffiga lampor som flirtar med såväl art deco som med ett lite glammigare 80- och 90-tal. Här ska middagen kunna övergå i fest, men det går även att droppa in mellan varven. Den som vill avrunda eftermiddagen med lite jobb kan slå sig ner i baren eller i matsalen med sin dator och ta en kopp kaffe, en drink eller lite snacks. Tanken är att Cheri-Lee ska vara en del av en tillgänglig upplevelsedestination på Avenyn, med hotell, nattklubb, mötesrum och takbar i samma hus.