Cheri-Lee

3,2
9 betyg
Redigera Cheri-Lee

Mitt i Göteborg hittar du den moderna, panasiatiska restaurangen och baren Cheri-Lee. Här vill man att gästerna ska må bra och få njuta av miljön, konsten, maten och drycken – från lunch till sen kväll. I centrum för matlagningen står den japanska robatagrillen, men även dim sums, sushi och andra asiatiska sharing-rätter serveras.

Cheri-Lee ligger vägg i vägg med Hotel Bellora, mitt på Avenyn, och drivs av samma gäng som tidigare stod bakom Peacock. Här satsar de på ett avslappnat, asiatiskt dinner club-koncept som håller öppet under större delen av dagen hela veckan. Som gäst ska man kunna slinka in på en lunch eller en riktig långlunch, ta med sig vännerna på en brunch eller tillbringa kvällen med att äta middag och dricka drinkar. De asiatiska influenserna genomsyrar hela menyn, som innehåller smaker från olika delar av Asien. Här ingår sharing-rätter som sushi, dumplings och japanska grillrätter, samt cocktails med asiatiska smaksättningar.

Matsalen, den är inredd med mängder av tavlor, fluffiga möbler och maffiga lampor som flirtar med såväl art deco som med ett lite glammigare 80- och 90-tal. Här ska middagen kunna övergå i fest, men det går även att droppa in mellan varven. Den som vill avrunda eftermiddagen med lite jobb kan slå sig ner i baren eller i matsalen med sin dator och ta en kopp kaffe, en drink eller lite snacks. Tanken är att Cheri-Lee ska vara en del av en tillgänglig upplevelsedestination på Avenyn, med hotell, nattklubb, mötesrum och takbar i samma hus.

Användarbilder på Cheri-Lee Visa alla

  • Lägg till bild
  • Asian roast – Bild från Cheri-Lee av Adam L.
  • Tempuraräkor – Bild från Cheri-Lee av Adam L.
  • Lövbifftartar – Bild från Cheri-Lee av Louise T.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep 2021

Själva stället i sig är magiskt. Riktigt nice inredning, och den inglasade uteserveringen är supertrevlig. Även personalen gjorde ett bra intryck.

Jag har än så länge bara ätit lunch här men kommer definitivt att återkomma för mi... Visa hela »

Listad i: Göteborg
12 apr 2021

Var nere i min hemstad och besökte nya restaurangen Cheri-lee som alla pratar om.
Jag hade inte jättehöga förväntningar då jag med tidigare erfarenheter ofta tycker att nyöppnade restauranger/krogar kan lätt bli överhypade och lever på det. ... Visa hela »

11 jul 2022

Jag tycker detta stället är så najs!! Viben här är så härlig och det känns nästa som man kliver in i en annan värld!
Gå hit ett stort gäng och dela på massa olika saker från menyn! Min absoluta favorit är sushin, de... Visa hela »

28 maj 2021

Mitt på paradgatan och med panasiatiska influenser, något jag tycker har saknats i den här delen av stan, i alla fall kvällstid. Dumplingsen med havskräfta tillsammans med sashimin var mina favoriter i matväg, och dryckesmässigt var kvällens stora vinnare ab... Visa hela »

29 jul 2022

Okej mat men inte mer än så, mysigt ställe men servicen var katastrof! Vi kanske hade otur men de serverade fel rätter som vi inte beställt (servitör skrev inte ens ner vad vi beställde). De serverade alkohol till nykteristen och mat med jordnötter till den s... Visa hela »

24 jul 2021

En matupplevelse som uteblev på grund av dålig service och uteblivna beställningar. Pinsamt att det ska presenteras som hetaste i stan med så dålig nivå.

2 aug 2022

Vi åt tempura räkor. Så otroligt gott. Ett stort plus till en jättetrevlig och duktig servitris. När vi kommer till Göteborg nästa gång. Helt klart ett återbesök på denna restaurang. En restaurang som vi kommer att rekommendera till vå... Visa hela »

25 aug 2021

Aw med kollegor på Cheri-Lee
Inget att rekommendera - fick vänta 30 min på drinkarna. Sedan länge på maten. Och min mat kom aldrig - dom andra hann äta upp och personalen missade helt min mat. Så jag avstod från att vänta ytterligare på de... Visa hela »

10 aug 2021

Vi hade höga förväntningar redan innan men wow, det var bättre än förväntat! Extremt god mat, härlig upplevelse och otrolig service! En av våra servitörer var en av ägarna, Jens, som gav en service på en annan nivå. Vi kommer utan t... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

31 mar 2021

Fett, salt och socker summerar matupplevelsen. Icke covid 19 säker miljö - trångt mellan borden, massvis med gäster och fruktansvärt varmt.