Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Angelini Italian American Kitchen

0,0
0 recensioner

Angelini Italian American Kitchen

0,0
0 recensioner
Angelini Italian American Kitchen

Mitt i Göteborgs stadskärna, ett stenkast från både Operan, Ullevi och Scandinavium, finner du Angelini Italian American Kitchen i direkt anslutning till Profilhotels Hotel Opera. Här samlas vibbar från både Amerika och Italien som mynnar ut i en meny av italiensk pasta och pizzor liksom amerikanska stekar och burgare.

Varje morgon dukas det fram en generös frukostbuffé innan dagens lunchmeny plockas fram. Lunchen varierar från vecka till vecka men inkluderar alltid sallad, bröd, soppa, kaffe och en liten kaka. Mot kvällen tar man fram à la carte-menyn som består av amerikanska och italienska favoriter, samt rätter i family style att dela på ett äkta amerikanskt vis. Vad sägs exempelvis om en klassisk BLT-sandwich eller en riktigt krämig svamprisotto? För köttälskaren finns även en ordentlig grillmeny att välja och vraka i.

Med både golv, tak, väggar och skinnsoffor klädda i rött känns det som att kliva rakt in i en amerikansk retro diner, men med en lite mer modern twist, och lokalen gör sig bra både för såväl dejten som familjemiddagen. Under de varmare månaderna kan man slå sig ner på den soliga uteserveringen och avnjuta en mättande måltid, eller bara komma förbi på en svalkande dryck från baren. Här finns det mycket plats även för stora sällskap och med den gedigna menyn kommer alla att hitta något att tycka om.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Angelini Italian American Kitchen!

Användarbilder på Angelini Italian American Kitchen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild