Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bourbon Street

4,3 • 3 recensioner
Bourbon Street

Grönsakstorgets centrala läge utgör platsen för vattenhålet Bourbon Street och systerkrogen Pix. Här samlas en bred publik - stället är populärt både bland stammisar och spontanbesökare. Hoppar du upp på en av barstolarna i den intima baren så ska du se att du snart har nya vänner.

Bourbon Street andas amerikanska vibbar. De cajundoftande rätterna innehåller både het jambalaya och "Southern tapas", det vill säga mellanrätter som kan delas, men du hittar även ett gäng hamburgare på menyn. I baren serveras färgstarka och yviga cocktails, och givetvis även whiskey och bourbon. Inredningen anspelar på den karaktäristiska gatan Bourbon Street i New Orleans franska kvarter, med balkong ovanför bardelen och flera undangömda sittplatser på undervåningen. Här kan du ta en drink under den pittoreska gatlampan, vid det runda lilla bordet framför baren, eller sjunka ned i en av de sammetsbeklädda fåtöljerna.

Under sommaren, när uteserveringen badar i sol och fullkomligt dignar av sköna lirare, bjuder stället på återkommande livespelningar. Varje fredag dyker ett nytt band upp, och man kör allt från medryckande blue grass till softare tunes av jazzig modell. Men även under årets kallare dagar stiger värmen inne på krogen, och ställets afterwork är en omtyckt favorit. Senare framåt kvällen sätter ställets egen hus-dj krogen i gungning, och bli inte förvånad om det förekommer spontandans.

Se även Löfqvist å vi, Grönskap by Löfqvist, Pix Pintxos & Cocktails

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 feb 2018

Prisvärt ställe med bra aw häng. Kan även passa på ett rekommendera jambalayan

19 jun 2016

Mycket trevligt. God mat trevlig personal.

11 aug 2017

Ett av mina favorit ställen! Trevlig personal, god mat och goda drinkar! Mysig inredning⭐

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

29 dec 2017

Sämsta servicen jag varit med om, skulle fira min födelsedag men var den otrevligaste servitrisen jag eller någon i mitt sällskap någonsin mött! Kommer ALDRIG gå tillbaka