Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brisket & Friends

3,5
2 recensioner
Redigera Brisket & Friends
Brisket & Friends

Brisket & Friends är en Texas-inspirerad BBQ-restaurang vars signaturrätt är just bringa (brisket), som rökts under många timmar. Här vill man bjuda på en ordentlig smakupplevelse för alla som älskar mathantverk, BBQ, kött, vegetariskt och noga utvalda ölsorter. Den första Brisket & Friends öppnade i Stockholm 2016 av Ludvig Åström och Niklas Elshazly.

Mitt på den vackra Victoriagården på Vallgatan hittar man BBQ-restaurangen Brisket & Friends som specialiserat sig på just styckningsdetaljen bringa. Här väljer man mellan en mängd olika köttdetaljer som beställs på vikt, vilket ger möjligheten att testa lite av varje, såsom pulled pork, pork ribs, pulled beef och självklart även brisket. Menyn innehåller även vegetariska alternativ, för den som önskar det. Till detta kan man addera sides som coleslaw, mac'n cheese och rostad majsröra. Allt inspirerat av den amerikanska södern.

Här stoltserar man med ett noga utvalt utbud av fatöl som ständigt byts ut, med både amerikanskt öl samt öl från Göteborgs lokala bryggerier. Har man svårt att bestämma sig kan man beställa in en festlig smakbricka med personalens favoriter.

Oavsett om man har vägarna förbi på en lunch, middag eller en afterwork så möts man av en varm och familjär stämning, i sann sydstatsanda.

Användarbilder på Brisket & Friends Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brisket & Friends av Magdalena K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 mar 2021

Fantastisk mat med svår tillgänglighet. Här får du först gå igenom entren och ta dig en trappa upp, hitta bord och beställa din dryck för att sedan trippa nerför trappan och välja mat från en meny på väggen. Maten i sig väld... Visa hela »

18 maj 2021

En slice av Texas mitt i Göteborg. Underbar atmosfär, go’ service, god öl och finger licking good bbq.