Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brisket & Friends

3,9
7 betyg
Redigera Brisket & Friends

Brisket & Friends är en Texas-inspirerad BBQ-restaurang vars signaturrätt är just bringa (brisket), som rökts under många timmar. Här vill man bjuda på en ordentlig smakupplevelse för alla som älskar mathantverk, BBQ, kött, vegetariskt och noga utvalda ölsorter. Den första Brisket & Friends öppnade i Stockholm 2016 av Ludvig Åström och Niklas Elshazly.

Mitt på den vackra Victoriagården på Vallgatan hittar man BBQ-restaurangen Brisket & Friends som specialiserat sig på just styckningsdetaljen bringa. Här väljer man mellan en mängd olika köttdetaljer som beställs på vikt, vilket ger möjligheten att testa lite av varje, såsom pulled pork, pork ribs, pulled beef och självklart även brisket. Menyn innehåller även vegetariska alternativ, för den som önskar det. Till detta kan man addera sides som coleslaw, mac'n cheese och rostad majsröra. Allt inspirerat av den amerikanska södern.

Här stoltserar man med ett noga utvalt utbud av fatöl som ständigt byts ut, med både amerikanskt öl samt öl från Göteborgs lokala bryggerier. Har man svårt att bestämma sig kan man beställa in en festlig smakbricka med personalens favoriter.

Oavsett om man har vägarna förbi på en lunch, middag eller en afterwork så möts man av en varm och familjär stämning, i sann sydstatsanda.

Användarbilder på Brisket & Friends Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brisket & Friends av Kristoffer N.
  • Bild från Brisket & Friends av Kristoffer N.
  • Personal! – Bild från Brisket & Friends av Kristoffer N.
  • Maten – Bild från Brisket & Friends av Kristoffer N.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2022

Det är nice! Kötträtterna är mycket bra, tillbehören kan man ev. önska sig lite mer av. Trevligt bemötande, om än lite rörigt vid beställning. Billigt om man jämför med en köttrestaurang, dyrt om man jämför med en hamburgerre... Visa hela »

23 jul 2022

Hade höga förväntningar på att smaka på köttet. Testade brisket, Ribs, Porkbelly, pulled prok och Burnt Ends.
Hade Mac n cheese och sötpotatis som Sides
Brisket och ribs var goda. Pork bellyn var torr, burnt ends god smak men lite små torrt med. Pul... Visa hela »

28 mar 2021

Fantastisk mat med svår tillgänglighet. Här får du först gå igenom entren och ta dig en trappa upp, hitta bord och beställa din dryck för att sedan trippa nerför trappan och välja mat från en meny på väggen. Maten i sig väld... Visa hela »

18 maj 2021

En slice av Texas mitt i Göteborg. Underbar atmosfär, go’ service, god öl och finger licking good bbq.

16 okt 2022

14 okt 2022

9 sep 2021