Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

DINÉ Burgers Drottninggatan

4,0
5 betyg
Redigera DINÉ Burgers Drottninggatan

Diné är en hamburgerrestaurang som har funnits sedan 2014. I de industriinspirerade lokalerna äter du burgare som tillagats från grunden på svenska råvaror. Hit är du välkommen på både lunch och middag. Menyn bjuder på såväl klassiker som mer nyskapande, vegetariska och veganska alternativ.

Diné började servera hamburgare redan år 2014, och då i en sjöfartscontainer. Idag har det blivit en etablerad restaurang för alla som älskar hamburgare. Här kommer alla råvaror från Sverige och all mat lagas på plats, från grunden. Köttet mals varje dag och rullas för hand. Brödet bakas lokalt efter eget recept, och alla dressingar görs från grunden.

På menyn hittar du både klassiker i form av olika cheeseburgare, favoriten tryffel och även vegetariska och veganska alternativ. På dryckesmenyn finns både öl, vin och cider, eller varför inte slå till på en shake till maten. På lunchen kan du äta burgare med mixed fries eller coleslaw, och då ingår även tryffelmayo och kaffe.

Burgarna serveras i en industriinspirerad lokal. Borden matchar de mörka trägolven, stolarna har industriprägel och i taket hänger industrilampor. På väggarna samsas speglar med modern fotokonst och handskrivna menyer. Välj om du vill slå dig ner vid ett högre barbord, något av de lägre borden eller om du föredrar att sjunka ner bland kuddarna i en av sofforna vid fönstret.

Diné erbjuder även takeaway för dig som hellre äter hemma, och de har även en egen app där du beställer och betalar.

Se även DINÉ Burgers Femman, DINÉ Burgers Linné

Användarbilder på DINÉ Burgers Drottninggatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från DINÉ Burgers Drottninggatan av Ayo D.
  • Bild från DINÉ Burgers Drottninggatan av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 nov 2018

Testade Diné på lunchen i veckan. 99 kr för någon av de fyra burgarna som gick att välja med, inklusive pommes eller coleslaw (sen stod det även att det skulle ingå tryffeldipp, men det var nog bara om man tog pommes). Det tycker jag är ett bra pris, burg... Visa hela »

15 sep 2019

Besökte Diné på lunchen och åt deras halloumiburgare som smakade gott. Det känns viktigt att få lunchen snabbt när tiden är kort, men Diné var absolut snabba och levererade maten inom 10 minuter. Restaurangen såg ut som en typisk hamburgerres... Visa hela »

3 jun 2020

Dålig service drar tyvärr ner betyget rejält. Stället var i princip tomt när vi kom in, och ändå verkade personalen besviken att vi kommit in. Alla hamburgare blev fel i beställningen trots det, så engagemanget var undermåligt. Det smakade bra, d... Visa hela »

26 feb 2019

Helt galet bra burgare måste nog säga ett av dem absolut bästa ställen äta burgare på!
Personalen vet verkligen vad kundbemötande är👌👍

26 sep 2020

Mycket goda hamburgare, och härligt krispiga pommes till det . Även ett trevligt ölsortiment, för den som gillar det. X