Buono Pizza

4,7
3 betyg
Pizzaställe
Buono Pizza
4,7
3 betyg

På Teatergatan hittar du denna charmiga källarrestaurang där rustika pizzor i napolitansk stil serveras. Toppa din pizza med klassiska råvaror som buffelmozzarella, färsk basilika och mortadella. Pizzorna serveras endast på plats i restaurangens lokaler eller för avhämtning till dig i direkta närområdet, allt för att pizzorna ska upplevas rykande direkt från ugnen.

Buono Pizza är Teatergatans italienska bastion, här gräddas rustika pizzor enligt den traditionella napolitanska stilen. Gatan som sträcker sig genom Lorensberg har börjat utmärka sig som ett kulinariskt landmärke i Göteborg. Här duggar krogarna och vinbarerna tätt, och någon som sticker ut lite exra på snabbmatsfronten är just denna pizzamakare.

Den mysiga källarkrogen slog upp portarna i februari 2019, med målet att grädda genuina napolitanska pizzor på en bas av traditionella råvaror som mjöl, salt och vatten. Att deras webbplats består av restaurangens Instagram faller sig således helt naturligt; kontot är till bredden fyllt av frasigt bröd och traditionella toppings som mortadella och buffelmozzarella.

Äter gör du med fördel på plats, men här finns även möjlighet till avhämtning i det direkta närområdet.

1 Vesna R.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Buono Pizza Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Recensioner av Buono Pizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Pizzeria Buono är en måste för alla de som aldrig har varit i Italien och som vill få smaka en riktig napolitansk pizza utan att flyga till Neapel. Synd att en av servitriserna (den från Lombardiet) är lite arrogant, stökig och verkar inte kunna svenska. Resten...

Verkligen en smakupplevelse. Väl värt ett besök

1 Vesna R.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Representerar du Buono Pizza?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Buono Pizza?

På Buono Pizza serveras bland annat:

  • Pizza

Kan man beställa take away från Buono Pizza?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Buono Pizza. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Buono Pizza lunch?

Ja, Buono Pizza har lunchserveringar.

Var ligger Buono Pizza?

Buono Pizza ligger på Teatergatan 15, 411 35, Centrum.