Husette Kök & Kultur

inga betyg
$$-$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Husette
inga betyg
Hemsida
Instagram

Att mat och musik går väl ihop är sedan gammalt, vilket också den som besökt Husette Kök & Kultur kan intyga. Inhyst i konstnärskollektivet Konstepidemin genomsyras restaurangen av kultur och kreativitet.

Till Husette går du när du vill få både en kulinarisk och kulturell upplevelse, från afterwork med dj till jazzlunch eller middag kombinerad med ett besök på Konstepidemins galleri. Den avskalade miljön är en avkopplande plats att slå sig ner på i detta kulturmekka, beläget i centrala Göteborg. Huset har även en solig terrass för somrig häng.

Inspirationen till menyn hämtas från matkulturer världen över, och man strävar efter att i största möjliga mån använda lokala råvaror från Västra Götaland. Rätterna kommer i både mindre och större format, varav flera är vegetariska. För den som vill testa lite av varje har köket satt ihop en meny med sina fyra favoriträtter. Självklart går det bra att komponera sin egen meny, eller helt enkelt hugga in på säsongens flatbread-pizzor. Glöm inte att avsluta med något sött från dessertmenyn.

Lunchtid kan man välja bland favoriter från den fasta menyn och veckans fisk eller kött. Den som är sugen på något mindre kan snacksa på exempelvis oliver, ostar eller friterat potatisbröd med tillbehör.

Här finns ett stort intresse för dryck vilket speglas i den väl utvalda vinlistan, där fokus ligger på naturvin, samt på utbudet av lokalt producerad öl.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Husette Användarbilder

Recensioner av Husette

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Husette Kök & Kultur!