Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bord 27

4,8 • 5 recensioner
Bord 27

Rå betong och pinnstolar präglar denna rustika och hipstertrendiga restaurang som använder sig av Krav-märkt kött och närproducerade råvaror. Här månar man om både människor och mat. Förutom småplock och käk hittar du bland annat en mängd olika viner och närproducerat öl på både fat och flaska. Det går även fint att ta med sig hunden.

Tanken med den intima bistron är att den ska fungera både för ett spontant glas i baren och som ett ställe där du kan uppleva gott käk i avslappnad miljö, utan krusiduller. Sommartid är Bord 27:s stora fönster uppdragna till max, och utanför krogen sitter du bra på den lilla men trivsamma uteserveringen.

När familjen Orrmyr satte tänderna i lokalen utgick de från dess relativt råa grundstomme. Allt revs ut, och för att skapa en rå men varm enkelhet fick väggarna behålla sin betonggrå ton. Samtidigt satsade de på varm belysning som kontrast.

- Lokalen har fått sin casual look tack vare en hyfsat fri inställning. Eftersom den är relativt avskalad kan man istället fokusera på maten, säger Peter Orrmyr.

På Bord 27 är det raka rör utan konstigheter som gäller. Något som märks på allt från menyarken och kökshanddukarna på borden, till den enkla plywoodskivan i baren. Ramla förbi på en råbiff i baren, eller testa en hel meny med dryckespaket för en totalupplevelse.

Se även Restaurang Natur

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 sep 2018

Det här var andra gången jag var här och det var precis lika bra denna gång. Glad, kunnig och riktigt trevlig service. Miljön är enkel men mysig. Maten är mycket god och prisvärd.

7 okt 2015

Här fick jag en middags-upplevelse jag sent ska glömma. Den lilla lokalen var fylld till bredden, vilket gjorde att jag och mitt sällskap fick bord relativt sent. Under kvällen avtog sorlet, vilket vi knappt märkte, då vi hade fullt upp med att dyka ned i rätterna... Visa hela »

22 aug 2016

Först och främst: maten är en solklar, extremt prisvärd, femma. Betyget grundar sig därför på det inte lika solklara bemötandet, med en surmulen personalstyrka som vid vårt besök tycktes ha lämnat engagemanget hemma.

Om maten: Menyn b... Visa hela »

17 jun 2018

Kunnig personal, hemtrevligt och mycket god mat. Ett av dem bättre restaurangerna i Göteborg.

7 feb 2016

OMG , har aldrig varit på en resturang som jag inte kan säga en dålig grej om... Mun orgasm i varje tugga och rätt... Viner och bubbel samt avec som passade perfekt till varje mål.. Ljuset är varm och mysigt och killarna som serverade känns som välutbildade... Visa hela »