Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Terrazza

1,0
2 recensioner

La Terrazza

1,0
2 recensioner
La Terrazza

Alldeles nära stadens evenemangsstråk finns detta vattenhål där det har lagats italienskt sedan 1963. Sitt inne i den mysiga restaurangen, där upplysta musikinstrument ger väggarna liv, eller på uteserveringen när vindarna är ljumma. Hit kan du till exempel komma för en två- eller trerätters söndagmiddag att avsluta med Farfarstårtan, en omtyckt menyfavorit. Barnen tas väl om hand med egen meny, och om det finns särskilda önskemål är det bara att hojta till.

Användarbilder på La Terrazza

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 sep 2018 · Uppdaterad

Håller helt och hållet med nedanstående tyvärr. En pizza för 174kr kan absolut leverera bättre än att se ut att vara gjord på en hönökaka med extra ost. En i sällskapet åt en pastarätt som såg mycket godare ut 😬. Servicen va... Visa hela »

12 jun 2016

Italiensk restaurant som lockar med tunna, knapriga, stenugnsbakade pizzor. Vad vi får går närmast att beskriva som en ojämnt uppvärmd färdigpizza från någon färdigmatgrossist till det hutlösa priset av 169kr! Vi känner oss lurade! Vi rekomm... Visa hela »