Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

La Cucina Italiana

4,0
2 betyg
Redigera La Cucina Italiana

Prisbelönt restaurang som bjuder på spännande matkombinationer där hela Italien finns representerat. Här hittar du á la carte samt en rad välkomponerade och innovativa menyer. Dessa har ofta en historia bakom sig, som berikar middagen på ett oväntat sätt. Vi kan ta menyn Miseria e Nobiltá som exempel. Kocken själv förklarar att menyn döljer Italiens två själar; dels det aristokratiska arvet, men även det folkliga Neapel, med enkla och traditionella maträtter. En personlig prägel på allt ifrån inredning till bemötande gör La Cucina Italiana till så mycket mer än en restaurang. Ett Italien i miniformat kanske vore rätt benämning.

Användarbilder på La Cucina Italiana Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 aug 2021 · Uppdaterad

Bra mat, men dålig service båda gångerna vi varit där. Med tanke på priserna så kan man förvänta sig mer. Andra gången var vi nästan ensamma, men fick ändå ingen service och väntade länge för att beställa. Sedan v... Visa hela »

Listad i: Restauranger
2 jul 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.