Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Dinner 22

3,2
6 recensioner
Dinner 22

Köket tar avstamp från det traditionellt svenska och menyn bjuder på klassiker så som biff á la Rydberg, Toast Skagen och kötträtter från våra svenska gårdar. För att matcha maten finns en välfylld vinkällare att tillgå samt en mängd ölsorter. Varför inte avsluta kvällen på källarkrogens bakficka Drinks 20 där välblandade cocktails står i fokus.

Användarbilder på Dinner 22 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Dinner 22 av Adam L.
  • Bild från Dinner 22 av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 nov 2018

Bäst för kvällen var servicen. Riktigt bra. I övrigt tycker jag Dinner 22 måste modernisera sig lite. Jag förstår att detta var bra för tio år sen när de öppnade, men nu börjar det bli lite omodernt (inte på ett klassiskt, skö... Visa hela »

3 feb 2020

Ett av Göteborgs bästa ställen!

Vi har besökt Dinner 22 väldigt många gånger och aldrig varit missnöjda.
Maten är super och deras Biff Rydberg är MAGISK! Mycket mat och utsökta smaker. Min man älskar fisk och det r alltid... Visa hela »

27 jan 2018

Lätt en av Göteborgs bäst ställen!

14 nov 2018

Jag och mitt sällskap på fyra besökte dinner en lördagskväll & vi kommer definitivt tillbaka!!

Servicen va på topp & maten var magisk. Jag startade kvällen med en Skagentoast, en perfekt kombination av syrad rödlök & den krämig... Visa hela »

28 apr 2018

Sämsta servicen man kan tänka sig. Folktomt, men ber du om nått så får ett utlägg av servitören att vara tyst. Prövade bara förrätten som bestod av en löjromstoast och mitt sällskap en skagentoast. Ingen sensation direkt. Gick därif... Visa hela »

2 maj 2016

Bristfällig service av unga servitriser som inte var speciellt service inriktade. Medelmåttig kvalitet på ostron. Biff Rydberg är en klassiker men här hade de sin egen "sämre" version. Köttet skall var i stora tärningar, potatisen också i tä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.