Dinner 22

3,4
7 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Dinner 22
3,4
7 betyg
Hemsida
Instagram

Köket tar avstamp från det traditionellt svenska och menyn bjuder på klassiker så som biff á la Rydberg, Toast Skagen och kötträtter från våra svenska gårdar. För att matcha maten finns en välfylld vinkällare att tillgå samt en mängd ölsorter. Varför inte avsluta kvällen på källarkrogens bakficka Drinks 20 där välblandade cocktails står i fokus.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Dinner 22 Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Dinner 22

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 nov. 2018

Bäst för kvällen var servicen. Riktigt bra. I övrigt tycker jag Dinner 22 måste modernisera sig lite. Jag förstår att detta var bra för tio år sen när de öppnade, men nu börjar det bli lite omodernt (inte på ett klassiskt, skö... Visa hela »

11 mars 2023

Fantastisk mat och otroligt fin service!!!/vi kommer tillbaka!

27 jan. 2018

Lätt en av Göteborgs bäst ställen!

14 nov. 2018

Jag och mitt sällskap på fyra besökte dinner en lördagskväll & vi kommer definitivt tillbaka!!

Servicen va på topp & maten var magisk. Jag startade kvällen med en Skagentoast, en perfekt kombination av syrad rödlök & den krämig... Visa hela »

3 feb. 2020

Ett av Göteborgs bästa ställen!

Vi har besökt Dinner 22 väldigt många gånger och aldrig varit missnöjda.
Maten är super och deras Biff Rydberg är MAGISK! Mycket mat och utsökta smaker. Min man älskar fisk och det r alltid... Visa hela »

28 apr. 2018

Sämsta servicen man kan tänka sig. Folktomt, men ber du om nått så får ett utlägg av servitören att vara tyst. Prövade bara förrätten som bestod av en löjromstoast och mitt sällskap en skagentoast. Ingen sensation direkt. Gick därif... Visa hela »

2 maj 2016

Bristfällig service av unga servitriser som inte var speciellt service inriktade. Medelmåttig kvalitet på ostron. Biff Rydberg är en klassiker men här hade de sin egen "sämre" version. Köttet skall var i stora tärningar, potatisen också i tä... Visa hela »