Kaifo

4,0
2 betyg
Redigera Kaifo

På Södra Vägen hittar du Familjen Orrmyrs fusionkrog, Kaifo. Här bjuds det på "asiatisk happy fusion" och gött barhäng med dj:s på fredagar och lördagar. Menyn är full av snacks och mellanrätter i form av raw och grill att fylla bordet med.

Kaifo breder ut sig över två våningsplan med plats för både bar och matsal. På entréplan möts man av cocktailbaren, som ligger i en inglasad och kopparförstärkt del av byggnaden, och en trappa ner hittar man den skandinavisk-asiatiska matsalen och vinkällaren. Här finns det gott om plats för sällskap som vill samlas över vin och fusionrätter i en familjär miljö med både nordiska och asiatiska förtecken. Det finns även en lite mer avskild del för exempelvis familjemiddagar.

På menyn hittar man snacks såsom wontons och steambuns, raw-rätter som ostron och sashimi samt grillrätter för både köttätare och vegetarianer. Det går även att avrunda middagen med ett urval av desserter som är smaksatta på asiatiskt vis. Större sällskap som vill dela maten runt bordet kan beställa in någon av restaurangens färdiga menyer. Är man sugen på en drink, blandar bartendrarna till såväl cocktails som mocktails med inslag av asiatiska smaker. Bland annat kan man testa någon av barens gin & tonics med olika smaksättningar.

På fredagar och lördagar är det fritt fram att avrunda veckan med en drink och lite barhäng. Då gästar nämligen dj:s som förhöjer stämningen med skön musik framåt kvällskvisten.

Se även Restaurang Natur, Bord 27, Totale, Salut Mat & Vinbar

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2023

Var och åt på kaifo med några vänner under julledigheten.
Mycket god meny med roliga annorlunda rätter. Vi var ett sällskap på 6 personer och tog i blandat från menyn, tonfisken och tartaren var något extra!

Kommer absolut tillbaka nä... Visa hela »

26 feb 2023