Kaifo

4,5
6 betyg
$$$
Fusionrestaurang
Cocktailbar
Kaifo
4,5
6 betyg

På Södra Vägen hittar du Familjen Orrmyrs fusionkrog, Kaifo. Här bjuds det på "asiatisk happy fusion" och gött barhäng med dj:s på fredagar och lördagar. Menyn är full av snacks och mellanrätter i form av raw och grill att fylla bordet med.

Kaifo breder ut sig över två våningsplan med plats för både bar och matsal. På entréplan möts man av cocktailbaren, som ligger i en inglasad och kopparförstärkt del av byggnaden, och en trappa ner hittar man den skandinavisk-asiatiska matsalen och vinkällaren. Här finns det gott om plats för sällskap som vill samlas över vin och fusionrätter i en familjär miljö med både nordiska och asiatiska förtecken. Det finns även en lite mer avskild del för exempelvis familjemiddagar.

På menyn hittar man snacks såsom wontons och steambuns, raw-rätter som ostron och sashimi samt grillrätter för både köttätare och vegetarianer. Det går även att avrunda middagen med ett urval av desserter som är smaksatta på asiatiskt vis. Större sällskap som vill dela maten runt bordet kan beställa in någon av restaurangens färdiga menyer. Är man sugen på en drink, blandar bartendrarna till såväl cocktails som mocktails med inslag av asiatiska smaker. Bland annat kan man testa någon av barens gin & tonics med olika smaksättningar.

På fredagar och lördagar är det fritt fram att avrunda veckan med en drink och lite barhäng. Då gästar nämligen dj:s som förhöjer stämningen med skön musik framåt kvällskvisten.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
6

Recensioner av Kaifo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Absolut fullträff. Jag brukar inte dela ut femmor vid första besöket men här var det ingen tvekan. Magiskt från att jag steg innan för dörren tills att vi gick hem. Började med en drink, som var bland de godaste jag druckit. Tror det blev tre st såna. S...

Middag igår på Kaifo. Koreansk meny med diverse gott på menyn. Uteservering finns. Fullständiga rättigheter. Rekommenderas!

·

Okej, hade noll förväntningar och oj va positivt överraskad jag blev!
Så nöjd med alla olika rätter som beställdes in. Deras meny består av smårätter och fanns ett bra antal att välja mellan. Kan starkt rekommendera sotad lax serveras på...

Var och åt på kaifo med några vänner under julledigheten.
Mycket god meny med roliga annorlunda rätter. Vi var ett sällskap på 6 personer och tog i blandat från menyn, tonfisken och tartaren var något extra!

Kommer absolut tillbaka nä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
6

Representerar du Kaifo?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Kaifo?

På Kaifo serveras bland annat:

  • Asiatiskt
  • Smårätter
  • Fusion
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på Kaifo?

Kaifo ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av bar är Kaifo?

Vi har klassificerat Kaifo som:

  • Cocktailbar

Får jag ta med min hund på Kaifo?

Ja, Kaifo är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker baren.

Har Kaifo vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Kaifo har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Kaifo?

Kaifo ligger på Södra Vägen 24, 412 54, Centrum. I närheten ligger Scandinavium, Göteborg.