Epoque

4,6
5 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Epoque
4,6
5 betyg
Hemsida
Instagram

Epoque slog upp dörrarna 2017 och drivs av folket bakom Publik i Lysekil. Här kan man svänga förbi på en middag, lite snacks, öl, vin eller en drink i baren. Smakerna kommer inte minst från Sverige och södra Europa, med uppdaterade klassiker och utvalda råvaror på menyn.

”Smarrigt käk och stort vinfokus”, det står i centrum på Södra Vägen 8 ett stenkast från Liseberg och Skandinavium, där kvarterskrogen Epoque håller hus. Här har man skapat en avslappnad och varm miljö som helst ska kännas som att man klivit in i ett vardagsrum. Matsalen och baren kantas av vitt kakel, vinhyllor, bruna lädersoffor, personliga tavlor och skomakarlampor, och atmosfären går i samma linje. Som gäst är man lika välkommen oavsett om man vill ta ett glas i baren, beställa in lite snacks eller äta en riktig brakmiddag med flera rätter.

Menyn varierar beroende på säsong och består av både varmrätter och sällskapsmenyer med tillhörande vinpaket. Grunden ligger i svensk mattradition och svenska smaker, men det finns även många franska influenser bland rätterna. Vill man slinka förbi och ta något lättare så kan man till exempel beställa in lite ostron och champagne eller något annat från snacksmenyn. I baren kan man även stanna till på en öl, drink eller lite “rödpang”. Restaurangen har en stor passion för vin och erbjuder ett generöst utbud av etiketter, främst från franska vindistrikt men också från andra delar av världen.

Föreslå ändringar

Recensioner av Epoque

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jun 2018

Wow! Åt deras vietnamesiska risnudelsallad tillsammans med ett glas av deras lättare naturviner och det var verkligen jättegott! Smakade även av deras kycklingsandwich som var väldigt god. Härlig personal och bra centralt läge samt prisvärt. Salladen lå... Visa hela »

22 dec 2017

Finns inget negativt att säga om detta ställe. Fantastisk matupplevelse och trevlig personal. Verkligen ett trevligt ställe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rekommenderas !

30 nov 2018

Så god mat och väldigt trevlig stämning! Servicen var kanon. Vi testade några olika smårätter var, och dessert med ett supersmarrigt dessertvin. Rekommenderar varmt!

20 okt 2017

Väldigt trevlig personal och maten kan man inte klaga på. Lokalen är mysig och lyxig på samma gång. Mitt tips är att ta lite olika små rätter och dela!

28 maj 2021

Dålig service. Bra mat.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 nov 2018

Bäst med Epoque är miljön. Tyckte det var riktigt trevligt. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, gillade det bara. Servicen var också bra. Dock blev jag besviken på maten. Vi tog deras sharing-meny, som var en 8-rätters avsmakningsmeny. Tyvär... Visa hela »