Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Epoque

4,3
6 recensioner
Redigera Epoque
Epoque

Epoque slog upp dörrarna hösten 2017 och drivs av folket från Publik i Lysekil. Här kan man beställa in både mindre och lite större rätter att dela runt bordet och kombinera med ett glas naturvin, eller bara ta en drink i baren. Inspirationen till menyn kommer från olika resor, med smaker både från kontinenten och från Sverige. Avslappnat men festligt är ledord.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 nov 2018

Bäst med Epoque är miljön. Tyckte det var riktigt trevligt. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, gillade det bara. Servicen var också bra. Dock blev jag besviken på maten. Vi tog deras sharing-meny, som var en 8-rätters avsmakningsmeny. Tyvär... Visa hela »

29 jun 2018

Wow! Åt deras vietnamesiska risnudelsallad tillsammans med ett glas av deras lättare naturviner och det var verkligen jättegott! Smakade även av deras kycklingsandwich som var väldigt god. Härlig personal och bra centralt läge samt prisvärt. Salladen lå... Visa hela »

22 dec 2017

Finns inget negativt att säga om detta ställe. Fantastisk matupplevelse och trevlig personal. Verkligen ett trevligt ställe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rekommenderas !

28 maj 2021

Dålig service. Bra mat.

30 nov 2018

Så god mat och väldigt trevlig stämning! Servicen var kanon. Vi testade några olika smårätter var, och dessert med ett supersmarrigt dessertvin. Rekommenderar varmt!

20 okt 2017

Väldigt trevlig personal och maten kan man inte klaga på. Lokalen är mysig och lyxig på samma gång. Mitt tips är att ta lite olika små rätter och dela!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.