Nonna

4,0
7 betyg
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Nonna
4,0
7 betyg
Hemsida
Instagram

Innanför entrén på denna italienare möts du av ett levande olivträd omgivet av korgstolar och uppdukade bord. Restaurangen, som är byggd i olika nivåskillnader, är inredd med färgglada kakelplattor, svartvita porträtt, mönstrade textilier och kryddväxter. Här kommer maten in på stora fat, helt enligt "Italian family style"-konceptet.

Att besöka restaurang Nonna på Kungsgatan är som att besöka familjen – det är i alla fall ambitionen. Med Nonna menas "allas vår italienska mormor", och vad känns mer som hemma än att komma hem till mormor? Med mormors devis och recept skapas värme och glädje, vilket speglas i såväl köket som ute i restaurangen.

På denna italienare uppmanar man sällskap att dela maten med varandra, vad man än beställer. Det finns såväl kött som vegetariska alternativ att välja bland. Italiensk family style kan man kalla det. Här serveras rätterna på stora uppläggningsfat, likt en hemmamiddag där alla får varsin tallrik att äta från. Förutom Nonnas ordinarie meny kan man även välja någon av deras specialmenyer, med utvalda rätter från köket. I dessa fall kan du luta dig bekvämt tillbaka och lita på kockens serveringar.

Restaurangens atmosfär är familjär, inbjudande och avslappnad. Här ska man helt enkelt känna sig som hemma. Under sommarsäsongen öppnar uteserveringen på innergården där man serverar pizza.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Nonna Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Nonna

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 mar 2023

Åh min favvo italienare

Tänker alltid att jag ska pröva annat men kan inte ändra ett så vinnande koncept
Pilgrimsmusslor till förrätt
Pasta à la griglia som huvudnummer med extrasås och massa parmesan

Har alltid fåt... Visa hela »

12 feb 2018

Mys deluxe! Supergod mat, alltid ett säkert kort om man är sugen på en god pasta. Miljön är fin och passar både lunch och middag, personalen är trevlig.

28 jan 2020

Mysigt italienskt ställe men inte för större sällskap!

Här har vi varit många gånger och vi går alltid därifrån mätta och såklart glada över att fått italiensk mat. Men med det sagt så vill vi även på... Visa hela »

8 aug 2021

Efter att ha hört mycket om denna restaurang hade jag höga förväntningar. Vi fick bord utomhus men fick snabbt byta bord då det kröp råttor längst väggen. Det sänkte upplevelsen rejält trots att det inte var ”deras fel”. Servicen v... Visa hela »

5 maj 2021

Underbart god pasta och extremt mysigt ställe!

30 nov 2018

God mat! Inget speciellt, något stökigt vissa kvällar då det nog är ganska barnvänligt!

28 okt 2021

Så tycker pressen

Göteborgs-Posten

· 2014-05-18

“"En kväll på Nonna är full av goda smaker"”