Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Gabriel

4,0
4 recensioner
Redigera Restaurang Gabriel
Restaurang Gabriel

Enligt kristendomen var ängeln Gabriel ett sändebud från Gud. För att få en religiös upplevelse på restaurangen med samma namn behöver du dock inte vara religiös själv. Att älska fisk, skaldjur och eminent kokkonst räcker gott och väl. Ingens dagens lunch är den andra lik, råvaror och kockens inspiration avgör på den här restuarangen, som är placerad en trappa upp i Feskekörka. I Ostronbaren serveras i vårt tycke bland de godaste vitvinskokta ostronen som står att finna inom Vallgraven. För att du inte ska behöva vänta för länge deltar personalen regelbundet både i SM och VM i ostronöppning. Någon afrodisisk garanti lämnas inte, däremot en smakupplevelse utöver det vanliga.

Användarbilder på Restaurang Gabriel Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Gabriel av Fredric E.
  • Bild från Restaurang Gabriel av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 jun 2018

Alltid lika gott och supertrevlig personal. Utmärkt ställe att ta med vänner och familj som är uppe på besök i Göteborg eller om man bara är sugen på en riktigt bra helglunch!

12 apr 2019

Göteborgs bästa lunch med färsk fisk på tallriken. Smakerna är riktig bra och med ett glas vin anpassat till tallriken äter jag helst min lunch här i centrala Göteborg. Kvalitet och pris går hand i hand vilket är helt korrekt med den fantastiska ma... Visa hela »

24 nov 2017

Mitt absoluta favorit ställe Gbg. Ni hittar R Gabriel på övervåningen i Feskekyrkan. rekommenderar att sitta i baren och tjata med den trevliga personalen.

18 jul 2020

Restaurang Gabriel har nedgraderat sig rejält. Personal är okunnig och ägaren hemskt slö o uppkäftig. Vi har alltid vart ett gäng som återvänt här varje år på besök i gbg och tyckt deras mat vart trevligt att avnjuta men sista besök... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.