Hemma Hos

4,5
2 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Hemma Hos
4,5
2 betyg
Hemsida

Hemma Hos serverar rätter med svensk bas och ofta med en internationell touch. Utländska namn ersätts med inhemska varianter: här är tortilla en bondomelett, tartar en råbiff och ruccola heter senapskål. I detta Sverige i miniatyr kan du få dig serverad älgcarpaccio, västerbottenpaj eller rökt makrill med romsås och rödlök. Om det fanns en tävling med kategorin Hagas största räkmacka kniper Hemma Hos garanterat förstaplatsen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hemma Hos Användarbilder

Recensioner av Hemma Hos

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 aug. 2023

En väldigt trevlig restaurang som ofta har ganska mycket gäster och det verkar vara en blandning av stammisar och turister. Favoriten på menyn för egen del är köttbullarna med hemlagat potatismos! Ett enklare utbud av vin/öl.

6 sep. 2022

Mysigt ställe med mycket stammisar och en härlig, gemytlig stämning. Maten har alltid smakat bra och pizzorna är to die for! Härligt med uteserveringen på sommaren, men även vintersäsongen är det skönt att kika förbi och ta en värmande kaf... Visa hela »