Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Station Linné

4,5
2 recensioner
Station Linné

I gemytliga och rymliga lokaler med utsikt mot Slottsskogen och precis - Linnéplatsen, kan du förkovra dig i finsmakar-öl men även en helt vanlig bärs. Station Linné är en internationell gastropub med öl från världens alla hörn och mat lagad på närproducerade råvaror. Det tillgängliga läget med knytpunkt för kollektivtrafiken strax utanför gör att du kan trilla in på väg hem från jobbet likväl som efter en promenad i parken intill.

Användarbilder på Station Linné

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 jun 2020

Käkade deras chili som serveras i ett gigantiskt bröd. Det var gott, framförallt en väldigt generös portion. Till chilin serverades förutom brödet, picklad lök och creme fraiche, vilket jag personligen kanske velat ha lite mer av. Men gott, och för mycket... Visa hela »

7 maj 2019

Med ett fantastiskt kök som gör rätter där alla smaker matchar varandra och en öllista som verkligen imponerar både på fat och i flaska samt personal som kan öl så kan det inte bli mycket bättre. Mysig lokal med ett spännande ölskå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.