Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sukki-Ne

5,0
3 betyg
Redigera Sukki-Ne

En halv trappa ner, i ljusa lokaler på Norra Allégatan, huserar den koreanska restaurangen Sukki-Ne. Här är det traditionell, koreansk mat som gäller och du är välkommen på både lunch och middag. På menyn hittar du både små sidorätter och koreanska varmrätter som sukki-bap och bibimbap.

Sukki-Ne betyder hemma hos Sukki, som i sin tur betyder "made in Korea" och är kockens smeknamn. Precis som namnet antyder serverar Sukki-Ne traditionell, koreansk mat. Till lunch serveras dagens sukki-bap, som innehåller säsongens grönsaker och serveras tillsammans med kockens val av protein och ris i en skål. Du hittar även olika sorters bibimbap, en traditionell koreansk rätt med olika grönsaker och protein där du kan välja mellan kött eller tofu. Till middag kan du botanisera bland såväl mindre sidorätter som koreanska varmrätter och olika sorters bibimbap. Är man två personer kan man förbeställa en koreansk hotpot som kokas direkt på bordet. För den sötsugne finns även koreanska desserter som binsu, en koreansk kall snöflingedessert med röda bönor och frukt.

Sukki-Ne huserar i ljusa och minimalistiska lokaler på Norra Allégatan. De vita stenväggarna är dekorerade med Korea-inspirerade tavlor, och lokalen får liv av gröna växter och ett och annat bonsaiträd. Inredningen är avskalad med naturmaterial som sten och trä i fokus, vilket skapar ett behagligt lugn. Välj din favoritplats och förbered dig på en traditionell, koreansk smakresa. Under lunchen är det drop-in som gäller, men till middagen kan det vara en bra idé att boka bord för att vara säker på att få plats. 

Användarbilder på Sukki-Ne Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep 2022

Som att vara tillbaka i Seoul igen!

28 jul 2022

8 jul 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.