The Golden Days

inga betyg
Pub
Hemsida
Instagram
The Golden Days
inga betyg
Hemsida
Instagram

Tänk England: Vinröda lädersoffor, mörkt trä och stora mönstrade mattor. Med specialiteter som whisky- och cognacsflamberad pepparstek med potatisgratäng är det här ett klassiskt kök med inslag av svensk husmanskost. Du hittar även ett stort sortiment av öl och whiskey, något som du även kan ta del av på en av restaurangens provningar.

50 ölsorter och 390 whiskyflaskor – här finns smaken av England. När du befinner dig på The Golden Days är det ingen tvekan om att du också befinner dig i Storbritannien, fast du är i Sverige. Känslan och upplevelsen du får som gäst sitter i väggarna sedan 1974, året då allt började på Södra Hamngatan 31.

Förutom noggrant utvalda drycker hittar du en gedigen matmeny, uppdelad i två olika varianter. Välj mellan restaurangens pubmeny och à la carte – båda skapade med internationella influenser där den engelska och svenska husmanskosten ingår. På söndagar kan du avnjuta en söndagsmiddag som består av dagens utvalda rätter, och på vardagar kan du äta dagens lunch.

Rätter som högrevsburgare, skagen, torskrygg, fish and chips, pytt i panna och risotto är sådant du hittar på menyn. Är du sugen på något annat än just öl och whiskey finns självklart fler spritsorter att välja mellan, såväl som utvalda viner och alkoholfria alternativ.

Varje torsdag arrangeras quiz på The Golden Days, och med jämna mellanrum kan du boka deras provningar – håll utkik på hemsidan för datum.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Golden Days Användarbilder

Recensioner av The Golden Days

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera The Golden Days!