Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bodyflight Stockholm

5,0 • 1 recension
Bodyflight Stockholm

Undrar du hur det skulle vara att flyga? Då är det kanske dags att testa Bodyflight, en stormande aktivitet där du svävar fritt i Sveriges första och världens högsta vindtunnel. Vem som helst kan testa sina vingar - inte minst är det ett kul tips inför företagsevent, kick-offs, möhippor och svensexor.

Bodyflight ligger i Pripps gamla mälterisilo i Bromma och är den första vindtunneln inomhus i Sverige, och dessutom världens högsta. Hit hittar många för känna på hur det verkligen är att få sväva fritt. Vindtunneln drivs av fyra starka fläktar som gör det möjligt att lyfta från marken mitt i det stormande luftrummet. Inför flygningen får besökarna utrustning och säkerhetsgenomgång för att därefter kliva in i den genomskinliga flygkammaren under vägledning av instruktören. Sedan är det bara att flyga, antingen på egen hand eller i grupp. Under tiden kan resten av sällskapet titta på utifrån.

Den flygande aktiviteten passa alla som har hälsan med sig och som behöver lite teambuilding. Kanske är det dags för en annorlunda aktivitet med kollegorna, en kick-off eller en flygande start på svensexan och möhippan. Teambuilding och roliga upplevelser är dock inte det enda som Bodyflight har att bjuda på. Numera hålls nämligen även SM i ”indoor skydiving” här.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik N.

Otroligt, trodde inte det var sant.

Kommer garanterat tillbaks. Rekommenderas, 10 av 10!