Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bodyflight Stockholm

4,5
4 recensioner
Redigera Bodyflight Stockholm
Bodyflight Stockholm

Undrar du hur det skulle vara att flyga? Då är det kanske dags att testa Bodyflight, en stormande aktivitet där du svävar fritt i Sveriges första och världens högsta vindtunnel. Vem som helst kan testa sina vingar - inte minst är det ett kul tips inför företagsevent, kick-offs, möhippor och svensexor.

Användarbilder på Bodyflight Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bodyflight Stockholm av Adam L.
  • Bild från Bodyflight Stockholm av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 okt 2017 · Uppdaterad

Fantastiskt kul aktivitet. Enda anledningen till att det inte blir fullt betyg är för att det är extremt dyrt. Det finns garanterat anledningar till det (all personal och en enorm vindtunnel som bara tar en person åt gången är nog inte billigt), men oavsett blir det d... Visa hela »

7 okt 2017

Riktigt häftig grej! Man behöver några minuter på sig för att fatta hur man kontrollerar sig, vilket gör att det blir rätt dyrt. Ändå värt att prova på konferens eller liknande.

1 aug 2020

Vår dotter Linnea 10 år provade det idag och det var VÄLDIGT kul tydligen, samt att instruktörerna är otroligt duktiga och snälla!! Vi vart galet imponerade av instruktörernas show efter att alla fått flyga! Vi bokade ny tid för dottern nästa lö... Visa hela »

14 feb 2017

Otroligt, trodde inte det var sant.
Kommer garanterat tillbaks. Rekommenderas, 10 av 10!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.