Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bodyflight Stockholm

4,7
7 betyg
Redigera Bodyflight Stockholm

Undrar du hur det skulle vara att flyga? Då är det kanske dags att testa Bodyflight, en stormande aktivitet där du svävar fritt i Sveriges första och världens högsta vindtunnel. Vem som helst kan testa sina vingar och det passar allt från företagsevent till kick-offs, möhippor och svensexor.

Bodyflight ligger i Pripps gamla mälterisilo i Bromma och är den första vindtunneln inomhus i Sverige, och dessutom världens högsta. Hit hittar många för att känna på hur det verkligen är att få sväva fritt. Vindtunneln drivs av fyra starka fläktar som gör det möjligt att lyfta från marken mitt i det stormande luftrummet. Inför flygningen får besökarna utrustning och säkerhetsgenomgång för att därefter kliva in i den genomskinliga flygkammaren under vägledning av instruktören. Sedan är det bara att flyga, antingen på egen hand eller i grupp. Under tiden kan resten av sällskapet titta på utifrån.

Den flygande aktiviteten passa alla som har hälsan med sig och som behöver lite teambuilding. Kanske är det dags för en annorlunda aktivitet med kollegorna, en kick-off eller en flygande start på svensexan och möhippan. Teambuilding och roliga upplevelser är dock inte det enda som Bodyflight har att bjuda på. Numera hålls nämligen även SM i ”indoor skydiving” här.

Användarbilder på Bodyflight Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Min flygning – Bild från Bodyflight Stockholm av Teddy H.
  • Bild från Bodyflight Stockholm av Adam L.
  • Bild från Bodyflight Stockholm av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 okt 2017 · Uppdaterad

Fantastiskt kul aktivitet. Enda anledningen till att det inte blir fullt betyg är för att det är extremt dyrt. Det finns garanterat anledningar till det (all personal och en enorm vindtunnel som bara tar en person åt gången är nog inte billigt), men oavsett blir det d... Visa hela »

7 okt 2017

Riktigt häftig grej! Man behöver några minuter på sig för att fatta hur man kontrollerar sig, vilket gör att det blir rätt dyrt. Ändå värt att prova på konferens eller liknande.

2 jul 2022

Det var en super härlig och värd upplevelse 🙂 Och instruktören var toppen! Rekommenderas att prova på.

1 aug 2020

Vår dotter Linnea 10 år provade det idag och det var VÄLDIGT kul tydligen, samt att instruktörerna är otroligt duktiga och snälla!! Vi vart galet imponerade av instruktörernas show efter att alla fått flyga! Vi bokade ny tid för dottern nästa lö... Visa hela »

14 feb 2017

Otroligt, trodde inte det var sant.
Kommer garanterat tillbaks. Rekommenderas, 10 av 10!

29 sep 2022

6 nov 2021