Happy Spider

inga betyg
Aktivitet
Happy Spider
inga betyg

Bryt vardagen och stärk gruppkänslan med Happy Spiders roliga teamaktiviteter. Spela där ni är – utomhus, inomhus eller på distans. Välj bland roliga poängjakter utomhus, kluriga escaperooms och mordgåtor som är perfekta för teambuilding och konferens.

Aktiviteterna hos Happy Spider är framtagna för att man ska stärka gruppkänslan och ha roligt tillsammans. Utbudet är brett och bland aktiviteterna finns allt från digitala mordgåtor till spännande spiondraman och kluriga escaperooms. Man deltar genom en app i telefonen, och en eventledare finns alltid på plats för att hålla i trådarna och hjälpa till.

Teambuilding utomhus
Vill man få en nypa luft och ha kul med kollegorna, kan man ha teambuilding utomhus och tävla i engagerande och roliga uppdrag. Man kan spela på valfri plats i hela landet (och världen), tanken är att det ska vara enkelt att komma igång och vid dåligt väder flyttar man in aktiviteten.

Teambuilding inomhus
Man kan även ha teambuilding inomhus och boka en aktivitet som ger energi och stärker gruppkänslan. Det finns koncept på 20–90 minuter för både kontoret och konferensen, med eventledare på plats eller distans, och de passar både små och stora grupper.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Happy Spider Bilder

Recensioner av Happy Spider

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Happy Spider!

Kontaktinformation

Representerar du Happy Spider?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.