Happy Spider

0,0
0 betyg
Redigera Happy Spider

Happy Spider, tidigare Aktiviteter360, är en digital eventbyrå som erbjuder aktiviteter för teambuilding och kickoff – utomhus, inomhus eller på distans. Aktiviteterna är framtagna för att deltagarna ska lära känna varandra och ha roligt tillsammans. Eftersom de är helt digitala passar de både företag med medarbetare på olika platser och företag som är tillsammans på kontoret.

Aktiviteterna hos Happy Spider är framtagna för att man ska stärka gruppkänslan och ha roligt tillsammans. Utbudet är brett och bland aktiviteterna finns allt från digitala mordgåtor till spännande spiondraman och kluriga escape rooms. Man deltar genom en app i telefonen, och en eventledare finns alltid på plats för att hålla i trådarna och hjälpa till.

Teambuilding utomhus
Vill man få en nypa luft och ha kul med kollegorna, kan man ha teambulding utomhus och tävla i engagerande och roliga uppdrag. Man kan spela på valfri plats i hela landet (och världen), tanken är att det ska vara enkelt att komma igång och vid dåligt väder flyttar man in aktiviteten.

Teambuilding inomhus
Man kan även ha teambulding inomhus och boka en aktivitet som ger energi och stärker gruppkänslan. Det finns koncept på 20-90 minuter för både kontoret och konferensen, med eventledare på plats eller distans, och de passar både små och stora grupper.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Happy Spider!

Användarbilder på Happy Spider Visa alla

  • Lägg till bild