Måla och Skåla Vasastan

4,0
5 betyg
Aktivitet

Ett stenkast från Odenplan finns Måla och Skåla, en svensk motsvarighet till det populära, amerikanska konceptet "sip'n paint". Man träffas för att måla, umgås och ta ett glas i en kreativ och avkopplande miljö. Här är det "fun art" som gäller, inte "fine art".

Måla och Skåla hittas på Frejgatan, bara några minuter från Odenplans stadspuls. Här kan vem som helst plocka upp penseln och släppa fram sin kreativa sida, oavsett förkunskaper. Under två timmar träffas deltagarna för att måla tavlor med akrylfärg, sippa på medtaget vin, äta tilltugg och socialisera. På plats finns alltid en konstnär som ger tips och råd och guidar deltagarna genom måleriet och processen. Varje deltagare utgår från samma motiv, men resultaten brukar bli vitt skilda.

Målerisessionerna är till för alla som vill få en kul upplevelse, oavsett om man vill ansluta sig för en kväll och träffa nytt folk eller om man vill göra det till ett event med kompisar och kollegor. Konceptet är BYOB (Bring Your Own Beverage), och du tar alltså med dig din egen favoritdryck till Måla & Skåla, medan de står för snacks.

Måla och Skåla tar emot både små och stora sällskap som exempelvis vill köra en AW, kickoff, möhippa, svensexa eller kanske en annorlunda dejt. Eller varför inte ta med kidsen och måla tillsammans, eller ordna ett barnkalas med måleri? Alla åldrar är välkomna. En gång i månaden, under årets mörkare säsong, står Candle Light Paint Night på schemat då deltagarna målar med levande ljus som enda ljuskälla. Självklart får du ta med dig ditt konstverk hem.

Föreslå ändringar

Recensioner av Måla och Skåla

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 nov. 2019 · Uppdaterad

Vi testad på måla och skåla, kul aktivitet😎. Jag är galet glad att jag inte målar som en treåring. Med hjälp av konstnärens guidning så levererade alla. Jag gillade verkligen denna aktivitet, passar för både små och större sä... Visa hela »

27 feb. 2020

Fick denna upplevelse av kusinerna i julklapp. Jag gick dit med min moster, och jag hade inte direkt några förväntningar då jag inte är någon talang på att måla.
När vi kom dit så möttes vi av otroligt trevligt bemötande, vi fick... Visa hela »

30 jan. 2020

Vi fick måla och skåla i julklapp systerdottern och jag. Vår kväll var det även Candlelight night vilket betydde att lokalen enbart lystes upp av levande ljus. Vi målade tavlor i akryl under proffsig ledning och skålade i medhavt vin. Proffsigt och kul. Rekomm... Visa hela »

22 aug. 2022

Har varit på Måla och Skåla flera gånger, alltid lika kul! Värdarna är supertrevliga och bidrar naturligt med god stämning. Trots noll koll på hur man målar så blir jag alltid imponerad av vad jag sen tar med mig hem. Rekommenderas varmt!

16 feb. 2022