Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Naturhistoriska riksmuseet

4,0
3 recensioner
Naturhistoriska riksmuseet

Naturhistoriska riksmuseet är en plats för människor med brinnande intresse för natur och miljö. På museet kan du besöka permanenta utställningar som behandlar teman som jordens och livets historia, människokroppen, mineral, Sveriges djur och natur och livet i svenska vattendrag. Utöver detta pågår regelbundet olika mindre fotoutställningar.

På Naturhistoriska riksmuseet kan du även besöka Sveriges enda IMAX®-biograf - Cosmonova. Där visas digitala 3D-filmer på en 760 kvadratmeter stor kupolformad duk, vilket gör det till världens största filmformat. Utbudet på filmer ändras fortlöpande under året.

Användarbilder på Naturhistoriska riksmuseet

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jan 2019

Toppen att besöka med barn! Det är stort och finns många utställningar att välja mellan och flera aktiverande inslag.

Utställningarna är bland annat om kroppen, fiskar, djur i norr och dinosaurier. Det fanns även en som stenar men den gick varken he... Visa hela »

6 sep 2019

Här spenderade jag och mitt vuxna sällskap en hel dag, fick nästan dra ut mina dinosaurie-fascinerade vänner därifrån. Byggnaden är pampig, det kommer en inte ifrån, finns otroligt mycket att se på, olika utställningar. Och ja, man kan gå ru... Visa hela »

22 jan 2019

Fanns en hel del kul att titta på och bion var ganska häftig. Kul att besöka en gång men jag tror att en gång räcker.