Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

PDL Center

4,0 • 1 recension
PDL Center

Om du är sugen på att testa padeltennis, en av världens mest växande sporter, har du kommit rätt. PDL Center i Frihamnen är nämligen Stockholms första inomhuscenter för den sociala aktiviteten. Hallen har fem bokningsbara banor, och här går det även att arrangera skräddarsydda events såsom möhippor och kick-offs.

PDL Center startades år 2015 av ett gäng riktiga padel-entusiaster med målet att sprida anläggningar över hela Sverige. Själva sporten, som grundades på 70-talet, kan lite förenklat beskrivas som en kombination av tennis och squash. Banan kantas av 3 meter höga väggar som får användas i spelet, och själva planen delas av med nät i mitten – precis som i tennis. På senare år har allt fler fått upp ögonen för den både enkla och sociala sporten som spelas i par. Alla kan vara med – oavsett graden av bollsinne eller erfarenhet av racketsporter.

Hallen i Frihamnen är öppen för såväl privatpersoner som företag som vill umgås och spela padel. Banorna bokas via ett speciellt bokningssystem, och eftersom systemet är kodstyrt kan man spela när som helst under dygnet. Dagtid är receptionen öppen för den som vill boka bana samt hyra eller köpa racket och bollar. Det går även att boka in evenemang enligt egna önskemål, samt kombinera med catering om man så vill.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.