Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
PopYourTeam

Spela in en poplåt tillsammans med en musikproducent och lär dig mer om musikskapandet från Elvis dagar fram till idag. PopYourTeam har mobila inspelningsstudios, som de tar med sig till möten och konferenser, när det är dags för en unik och rolig teamaktivitet.

Har du någonsin drömt om att spela in en egen låt? I så fall kan du boka in ett litet event och göra musik tillsammans med vänner och kollegor. PopYourTeam består av professionella musikproducenter, som under några timmar tar med sig hela sällskapet in i musikens värld och skapar melodier som man sedan kan ha kvar långt i efterhand. Med hjälp av en portabel musikstudio visar de upp hur dagens musik görs, samtidigt som de även ger en inblick i den moderna musikhistorien och hur musikskapandet har utvecklats sedan 1950-talet.

PopYourTeam jobbar med både proffs och nybörjare, och den moderna tekniken i studion får de flesta att låta som riktiga talanger. Tanken är att bjuda på en ovanlig teambuilding-aktivitet där man får vara både artist och producent på samma gång. Dessutom får man ett långvarigt minne, eftersom låten släpps på Spotify och går att lyssna på i efterhand.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera PopYourTeam!

Användarbilder på PopYourTeam

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild