Rent a Chef

5,0
2 betyg
Mat- och dryckes-aktivitet

Rent a Chef gör det mesta som kretsar kring mat – hyr ut kockar, lagar mat till middagar och ordnar catering och matlagningskurser. De har också en matstudio, där de anordnar mat- och vinaktiviteter på olika teman och för olika sällskap, från vänner och familj till kollegor.

Smakrika upplevelser är spetskompetensen hos Rent a Chef, oberoende om du är på jakt efter en matlagningsaktivitet för kickoffen, vill hyra en kock till en middag hemma eller beställa catering till mingel eller fest. Rent a Chef har över 20 års erfarenhet i matbranschen och kan erbjuda allt från sushiskola och grillkurser till fine dining.

Låt kockarna komma till dig eller boka en session i matstudion, som ligger på Norra Djurgården. I matstudion ordnar de bland annat konferenser, teambuilding, kick off, kurser, chef's table och kockarnas kamp-tävlingar mot vänner och kollegor. Men de har ännu fler strängar på sin lyra än så, då de också kan fixa mat till större och mindre tillställningar, eller komma hem till dig och laga mat på plats. Att hyra lokalen som en studio för event eller produktlansering går också bra. De gör alltså det mesta, och om du inte hittar just din idé i utbudet kan de skräddarsy ett upplägg.

Kockarna har tillsammans mycket erfarenhet inom matlagning. Någon är kocklärare, sushiexpert eller uppväxt i Italien, medan en annan strävar efter att hitta den perfekta balansen mellan grundsmakerna sött, salt, syra och beska. Bra på olika saker, alltså, men alla är lika smaksäkra och måna om de råvaror och tillagningsmetoder de använder sig av – oavsett vad som står på agendan.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Rent a Chef Användarbilder

Recensioner av Rent a Chef

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2023
17 feb 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

6 apr 2023