Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Surfa med Alex

5,0 • 2 recensioner
Surfa med Alex

Alex Alexandersson har surfat världen över och driver idag Stockholms första surfskola för vågsurfing. Lektionerna hålls mindre än en timme från city, där man kan hitta fina stränder med surfbara vågor - något som få känner till (!) - och kurserna vänder sig till både nybörjare och de som har provat tidigare. Då surfing handlar lika mycket om adrenalinkickar som att hitta ett inre lugn, ingår avstressande yinyoga före och efter surfsessionerna. Den som är redo att bli "hooked på stoke och flow" kan även få hjälp med att köpa utrustning anpassad efter de svenska vågorna och lite kallare vattnen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 aug 2016

Jag var Alex första surfelev ute på Torö, Stenstrand i mitten på juli. Det var en grym förmiddag med härlig surf. Det är skillnad att surfa i Sverige och t.ex. nere i Europa eller på Bali. Alex coachade mig i svenska förhållanden. Jag fick också... Visa hela »

10 aug 2016

Jag har varit på två surflektioner med Alex ute på Torö och det har varit både kul och lärorikt! Alex är pedagogisk och engagerad, och är bra på att förklara skillnaderna mellan att surfa i Sverige och utomlands. Han känner till förhå... Visa hela »