”DEMONS” Releasefest

”DEMONS” Releasefest

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

”DEMONS” har Valborgsreleasefest på Southside (Zinkensdamm). Konserten kommer att bjuda på många nya låtar från KISS OFF, vårt första album på 9 år!

Vi kommer att dela ut presenter och man har möjlighet att förhandsboka den exklusiva dubbelvinylutgåvan av KISS OFF! Inträde endast 80 kr i dörren.


”DEMONS” från Stockholm är kanske Sveriges bäst bevarade hemlighet. Bandet har levererat ösig garagerock i 24 år och har turnerat i USA, Japan, England, Tyskland, Italien samt ytterligare tio länder i Europa. ”DEMONS” var med och startade Scandinavian Rock-scenen tillsammans med The Hellacopters, The Hives och Turbonegro i slutet av 90-talet vilket resulterade i kontrakt med ett amerikanskt skivbolag och 75 konserter i städer som New York, Los Angeles, Detroit, Seattle och New Orleans. The Hellacopters spelade in en cover på ”DEMONS” första singel Electrocute och bjöd med bandet på deras avskedsturné Tour Before The Fall 2008. Efter några års paus återvände ”DEMONS” med besked 2018 då de släppte ett flertal singlar och ett minialbum tillsammans den amerikanska punklegenden Jeff Dahl. Den 30 april 2019 släpps ”DEMONS” femte fullängdare KISS OFF på Spotify och i maj/juni kommer en begränsad dubbelvinylutgåva med bonusspår ut på kanadensiska God’s Candy Records. Ta chansen att se ett av Sveriges mest explosiva liveband på scen!

Information
Visa på karta
  • Datum
    30 apr. 2019
Hemsida
Pris
80 kr