12 x 8 på Leijontornet

12 x 8 på Leijontornet

Omsorg och perfekta råvaror är utgångspunkterna i Leijontornets nya koncept 12 x 8. Nu börjar restaurangen nämligen att begränsa sittningen till maximalt 96 gäster per år - för att kunna ta väl hand om varje kund. Öppettiderna är uppdelade över två säsonger. Sex middagar under mars, april och maj. Och sex middagar under september, oktober och november. Under varje middag tar restaurangen emot åtta matgäster.

Stilen är inte tillkrånglad utan utgår från produkter av bästa kvalitet. Resultatet blir klassiska maträtter från Sverige och resten av världen. Köp en biljett och få en komplett framställd meny bestående av sex olika serveringar inklusive måltidsdryck - vin och aperitif. Till och med kaffet är noggrant utvalt för att nå upp till kriterierna bästa i sin genre.

Läs mer om Leijontornet här.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.