Al Pitcher på Rival och Södra Teatern

I höst drar landets största internationella komiker, Al Pitcher, på Sverigeturné med standup-showen Nääämen it's Al Pitcher. Den 21 oktober kan du se den hyllade nyzeeländaren när föreställningen har premiär på Rival.

Efter fjolårets kritikerrosade och utsålda Påtår tour är det dags för Al Pitchers nästa show, Nääämen It's Al Pitcher, att besöka över 15 städer i Sverige. Den nyzeeländske komikern har inte minst gjort sig känd för snabba vändningar, improvisationsförmåga och mästerlig avläsning av publikens reaktioner. I showerna får det absurda liv i det triviala, och det typiskt svenska hör till ämnena som komikern mer än gärna utforskar och förundras över i vardagen.

- Många av sakerna som ni tar för givet tycker jag är märkliga. Som de blåa påsarna ni sätter på era skor på gymmet eller på dagis. Ni blir jättearga om man inte har på dem när man går in, men om man har på sig dem när man går därifrån säger ingen ett ord, säger Al Pitcher.

Näämen it's Al Pitcher har premiär på Rival den 21 oktober och besöker därefter drygt 15 städer i Sverige. Den 14 december kan du även se en extrainsatt föreställning på Södra Teatern.

Efter att ha spelat för fulla hus och lovordats av kritierna fortsätter Sverigeturnén även under våren 2015 med start i Stockholm på Rival den 11 februari.

Biljetter köps via Ticnet.se och lifeline.se

Pris: 350 kr (plus serviceavgift)

När: 21 okt (Rival), 14 dec (Södra Teatern), 11-12 feb 2015 (Rival)

Mer information: Rival, Södra Teatern