Göteborgssonen Albin Lee Meldau ger sig ut på Sverigeturné i höst. Foto: Zac Mahrouche Göteborgssonen Albin Lee Meldau ger sig ut på Sverigeturné i höst. Foto: Zac Mahrouche

Albin Lee Meldau till Tele2 Arena i höst

I vinter ger sig Albin Lee Meldau ut på turnén The Discomforts Tour, vilket blir hans största turné hittills. Den 30 november kommer han till Tele2 Arena.

Efter att ha nått stora framgångar 2023 med en utsåld spelning på Avicii Arena, en fullbokad sommarturné och den slutsålda Hommage på svenska-turnén under samma höst, är det nu dags för en arenaturné som tar sig till sju av Sveriges största arenor – däribland Tele2. 

Men det är inte bara turné som hägrar för Albin Lee Meldau; i höst släpps även hans andra album på engelska, ett samarbete med den brittiska producenten Eg White som även arbetat med artister som Adele och Florence + The Machine.

– Jag ser verkligen fram emot höstens turné, ska bli så otroligt kul att resa runt Sverige och att få stå på scenen med mitt grymma band och möta min publik. Extra roligt är det att jag då har släppt mitt nya, engelska album och vi kommer bjuda på de nya låtarna i liveversioner, men självklart även gamla favoriter, säger Albin.

Information
Visa på karta
  • Datum
    20 nov.