Artisterna som spelar på Smådalarö Gård i sommar

Smådalarö Gård genomgår en omfattande utbyggnad och renovering, men öppnar etapp ett för sommaren den 1 juni. Det innebär att konsertkonceptet SDG-live återvänder för sjunde sommaren i rad, när singer-songwritern José Gonzáles kliver upp på scenen den 15 juli.

Under fem sommarkvällar underhåller svenska artister hotellets och skärgårdskrogens gäster, med en intim musikupplevelse.

– Vi vill bjuda skärgårdsgäster, hotellgäster, sommarboende, bofasta och båtfolk på en härlig upplevelse. God mat och dryck ackompanjerat av riktigt bra musik där besökaren kommer nära artisten. I år har vi kanske den mest namnkunniga mixen av artister hittills och hoppas att alla gäster ska hitta något som passar dem och som skapar förutsättningarna för ett magiskt sommarminne, säger Åse Sinnby, hotellchef på Smådalarö Gård.

Sommarens konsertschema ser ut såhär:

15 juli: José Gonzáles – Obs! Konserten är flyttad till 2021.
22 juli: Chris Kläfford – Obs! Konserten är flyttad till 2021.
29 juli: Anna Bergendahl
5 augusti: Slowgold
29 augusti: Petra Marklund

Entrébiljetten kostar från 315 kronor, plus eventuell förköpsavgift. Smådalarö Gård ligger ca 45 min från Stockholm centrum och det går att ta sig dit med båt, bil eller buss. Man följer alla restriktioner kring coronaviruset, och om konserterna blir inställda finns villkor för återbetalning.