Smådalarö Gård Hotell & Spa

Top 100
4,1
12 betyg
$$$
Hotell
Spa
Smådalarö Gård
4,1
12 betyg

Längst ut på Smådalarö ligger Smådalarö Gård, ett av Sveriges största spahotell. Här erbjuds både övernattning och spaupplevelser i Stockholms skärgård och som gäst kan man även ta del av bland annat aktiviteter, spelningar, dj:s och närodlad mat.

Smådalarö Gård nyöppnade sommaren 2021 som ett spahotell med en 2000 kvadratmeter stor spaanläggning. Här vill man erbjuda en både unik och naturnära destination med upplevelser för alla sinnen. Som gäst kan man kombinera övernattning med spabehandlingar, matupplevelser och aktiviteter såsom padel, golf, tennis och yoga. I hotellets skärgårdsspa kan man sjunka ner i en pool, bada bastu och unna sig en spabehandling eller boka in ett helt spapaket där allt ingår.

Hotellet har 118 hotellrum i lantlig stil med rogivande färgskalor och utvalda möbler. Den som vill ha extra lyx kan få havsutsikt och egen balkong. I restaurangen Brasserie & Bränneri serveras frukost, lunch och middag med närodlade råvaror och i Bloms Bar kan man slå sig ner och dricka drinkar med inspiration från upptäcktsresor. Bland annat serveras dryck från eget bränneri. Somrarna fylls även av dj:s på terrassen och spelningar med kända artister.

För den som vill arrangera bröllop, fest, möhippor och svensexor har Smådalarö Gård mycket att erbjuda. Mindre grupper kan till exempel boka Gits Villa, tidigare sommarhus åt revyartisten Git Gay. Hotellet passar lika bra för konferenser, events, kickoffs och gruppaktiviteter.

Smådalarö Gård har en egen gästhamn med 30 platser.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
12

Recensioner av Smådalarö Gård

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Så himla mysigt spahotell! Förstår varför folk talat så gott om de innan, och dom lever upp till 100%!
Relativt nyrenoverat när jag var här vilket märks på både insidan och utsidan. Man möts av reception och lobby med moder och unik inr...

Listad i: Get aways

Smådalarö Gård har blivit fantastiskt sedan den omfattande renoveringen i somras. Restaurangen i sig är egentligen absolut inte fem av fem, men den är mycket bra för vad det är (långt utanför city osv). Lite samma sak med spat, det finns saker att anmä...

Så mysig vistelse. Spat var riktigt trevligt, vi tog oss ett fotbad, bubblade, trotsade blåsten och tog oss ut och bakom hörnet kunde vi sätta oss i lä och njuta, för att sedan ta oss in och värma upp oss i ångbastun. Vi var här under vinterhalvå...

Jag har varit på Smådalarö Gård 6 gånger och fullkomligt älskar det! Hög kvalitet i service, Spa (helt nybyggt och så fräscht) och rum. Rekommenderar verkligen deras Yoga Retreats!

·

Läget är fantastiskt, direkt vid vattnet och underbart fin utsikt från restaurangen, loungen och baren. Möjlighet att hyra både badtunna och bastu eller bara ta ett dopp från badbryggan.

Rummen är helt okej. Inget spektakulärt men mysiga och bra.

Väldigt mysigt och fräscht. Unika och personliga rum, bra mat, mysig inredning och stort och väldigt fint spa med flera (varma) pooler, bastu osv. Lugnt och skönt.

Vi åt middagen (jag högrevsburgare och min fru Lyx Skagen) på Bloms bar (vid baren/recepti...

Har varit här flera gånger. Ligger otroligt vackert, här får man verkligen skärgårdskänsla! Rekommenderar att man åker hit på våren/sommaren så man kan sitta ute. Åt min livs bästa strömmingsmacka med löjrom här...

Spenderade en natt på hotellet. Läget på hotellet var suveränt med fin natur och stall runt området. Rummen var bra, inte så mycket mer. Det stora + i kanten var att vi fick ta med oss hundarna.
Spa't var dåligt. Det fanns en badtunna som var ur funk...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
12

Representerar du Smådalarö Gård Hotell & Spa?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Smådalarö Gård Hotell & Spa?

Vi har klassificerat Smådalarö Gård som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Smådalarö Gård Hotell & Spa?

På Smådalarö Gård Hotell & Spa serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Smådalarö Gård Hotell & Spa?

Smådalarö Gård Hotell & Spa ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilka typer av aktiviteter finns på Smådalarö Gård Hotell & Spa?

På Smådalarö Gård hittar du bland annat:

  • Padeltennis

Har Smådalarö Gård Hotell & Spa uteservering?

Ja, Smådalarö Gård Hotell & Spa har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Smådalarö Gård Hotell & Spa?

Smådalarö Gård Hotell & Spa ligger på Smådalarö Gård, Haninge.