Längst ut på Smådalarö ligger Smådalarö Gård, ett av Sveriges största spahotell. Här erbjuds både övernattning och spaupplevelser i Stockholms skärgård och som gäst kan man även ta del av bland annat aktiviteter, spelningar, dj:s och närodlad mat.

Smådalarö Gård nyöppnade sommaren 2021 som ett spahotell med en 2000 kvadratmeter stor spaanläggning. Här vill man erbjuda en både unik och naturnära destination med upplevelser för alla sinnen. Som gäst kan man kombinera övernattning med spabehandlingar, matupplevelser och aktiviteter såsom padel, golf, tennis och yoga. I hotellets skärgårdsspa kan man sjunka ner i en pool, bada bastu och unna sig en spabehandling eller boka in ett helt spapaket där allt ingår.

Hotellet har 118 hotellrum i lantlig stil med rogivande färgskalor och utvalda möbler. Den som vill ha extra lyx kan få havsutsikt och egen balkong. I restaurangen Brasserie & Bränneri serveras frukost, lunch och middag med närodlade råvaror och i Bloms Bar kan man slå sig ner och dricka drinkar med inspiration från upptäcktsresor. Bland annat serveras dryck från eget bränneri. Somrarna fylls även av dj:s på terrassen och spelningar med kända artister.

För den som vill arrangera bröllop, fest, möhippor och svensexor har Smådalarö Gård mycket att erbjuda. Mindre grupper kan till exempel boka Gits Villa, tidigare sommarhus åt revyartisten Git Gay. Hotellet passar lika bra för konferenser, events, kickoffs och gruppaktiviteter.

Smådalarö Gård har en egen gästhamn med 30 platser.

Användarbilder på Smådalarö Gård Hotell & Spa Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Smådalarö Gård Hotell & Spa av Antonia O.
  • Bild från Smådalarö Gård Hotell & Spa av Antonia O.
  • Bild från Smådalarö Gård Hotell & Spa av Lisa W.
  • Bild från Smådalarö Gård Hotell & Spa av Lisa W.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2021

Smådalarö Gård har blivit fantastiskt sedan den omfattande renoveringen i somras. Restaurangen i sig är egentligen absolut inte fem av fem, men den är mycket bra för vad det är (långt utanför city osv). Lite samma sak med spat, det finns saker att anmä... Visa hela »

6 feb 2023

Jag har varit på Smådalarö Gård 6 gånger och fullkomligt älskar det! Hög kvalitet i service, Spa (helt nybyggt och så fräscht) och rum. Rekommenderar verkligen deras Yoga Retreats!

6 mar 2023

Så mysig vistelse. Spat var riktigt trevligt, vi tog oss ett fotbad, bubblade, trotsade blåsten och tog oss ut och bakom hörnet kunde vi sätta oss i lä och njuta, för att sedan ta oss in och värma upp oss i ångbastun. Vi var här under vinterhalvå... Visa hela »

6 aug 2018 · Uppdaterad

Läget är fantastiskt, direkt vid vattnet och underbart fin utsikt från restaurangen, loungen och baren. Möjlighet att hyra både badtunna och bastu eller bara ta ett dopp från badbryggan.

Rummen är helt okej. Inget spektakulärt men mysiga och bra. Visa hela »

8 feb 2022

Väldigt mysigt och fräscht. Unika och personliga rum, bra mat, mysig inredning och stort och väldigt fint spa med flera (varma) pooler, bastu osv. Lugnt och skönt.

Vi åt middagen (jag högrevsburgare och min fru Lyx Skagen) på Bloms bar (vid baren/recepti... Visa hela »

10 jul 2019

Har varit här flera gånger. Ligger otroligt vackert, här får man verkligen skärgårdskänsla! Rekommenderar att man åker hit på våren/sommaren så man kan sitta ute. Åt min livs bästa strömmingsmacka med löjrom här... Visa hela »

26 sep 2018

Spenderade en natt på hotellet. Läget på hotellet var suveränt med fin natur och stall runt området. Rummen var bra, inte så mycket mer. Det stora + i kanten var att vi fick ta med oss hundarna.
Spa't var dåligt. Det fanns en badtunna som var ur funk... Visa hela »

19 mar 2023

11 jan 2023

22 jan 2022