Avsmakningsmeny på Köket vid bordet: En resa i XI steg

Avsmakningskväll med Patrik Pettersson

Den 10–11 september bjuder vi in till två kvällar med en avsmakningsmeny i elva serveringar.

En kväll för dig som är nyfiken på hur vårt kök tänker – om råvaror, vin, rytm och närvaro.
Vad vi serverar? Det återstår att upptäcka. Men det blir personligt, genomarbetat och nära.

Begränsat antal platser.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.