Bacchanale gästar Riche Fenix

Nu är det dags för nästa krog att gästa Riche Fenix. Den 16 oktober kommer Bacchanale och tar över krogen för en kväll. Tillsammans ska de skapa en exklusiv meny på temat ”Livets goda”.

Tidigare i år öppnade Bacchanale i lokalen på Ringvägen. Sedan dess har restaurangen blivit populär bland stockholmarna, tack vare sina innovativa smaker och noggrant utvalda vinsortiment. Den 16 oktober ska de gästspela på Riche Fenix och tillsammans ska de två krogarna skapa en exklusiv meny.

– Bacchanale ligger mig varmt om hjärtat och det är en plats där flera av mina närmsta vänner jobbar – bland annat Karl Ramberg och Max Fägnell, som båda kommer vara med under gästspelet. I vår lilla trio föds inspiration och vi har lagat ofantligt många middagar ihop genom åren, både professionellt och privat, därför blir det extra kul att få bjuda på en meny vi skapat tillsammans, säger William Carlström, kökschef på Riche Fenix.

Menyn för kvällen kommer att innehålla rätter som anklever med ananas, terrin på gris med hummer, schnitzel med kaviar, färsk polenta med tryffel och Sveriges näst bästa Pâté en Croûte. Trion själva beskriver temat som ”Livets goda”, fylld med rätter som de själva älskar att äta. Med sig har Bacchanale dessutom handbollslegendaren Staffan Olsson som ska hälla upp och servera sin egen öl till gästerna.

– Menyn blir en kombination av det bästa från både Bacchanale och Fenix. Det serveras rätter som man kan dela på och sådana man kan stå upp och äta, tillsammans med de riktigt stora vinflaskorna, säger Bacchanales restaurangchef Karl Ramberg.

Bacchanales gästspel på Riche Fenix sker den 16 oktober från klockan 16. Endast drop-in.